Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Dobry tank, jungler i assasin

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do wydania sporo favorów i chciałem kupić sobie dobrego tanka, junglera i assasina, więc proszę o wypisanie mi 3 takich bogów.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Witam. Mam do wydania sporo favorów i chciałem kupić sobie dobrego tanka, junglera i assasina, więc proszę o wypisanie mi 3 takich bogów.

Świetnym junglerem jest Bastet i Serqet, ale ta druga nie jest łatwym bogiem. Co do tanków - Athena. Assassin? Hmm... fajny jest Loki, Nemesis i Ratatoskr. ;)

Opublikowano

Świetnym junglerem jest Bastet i Serqet, ale ta druga nie jest łatwym bogiem. Co do tanków - Athena. Assassin? Hmm... fajny jest Loki, Nemesis i Ratatoskr. ;)

Ok. Ciekawie. Czekam na dalsze wypowiedzi, a co myślicie o Ravanie i Awilix jako junglerach ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tanka to zdecydowanie polecam Ymira/ew. Athenę (tyle, że jest ona w 80% meczy ligowych banowana).

Junglera - zdecydowanie Arachne lub Serqet (tutaj podobna sytuacja - jest bardzo często banowana na rankedach).

Assassinem najlepszym według mnie jest Loki, no może jeszcze ew. Fenrir. 

Jeżeli chodzi o Ravanę to osobiście nie grałem, ale z obserwacji stwierdzam, że jest słabym bogiem. Awilix - trochę ciężka do opanowania, ale jak najbardziej dobra i sprawdzi się jako jungler. 

Opublikowano

Tank - Ymir, Ares, Athena

Jungler - Arachne, Serqet, Ratatoskr

Assasin - Loki, Nemesis (słabe early), Thanatos (gorzej w late)

Ravana jest strasznie słaby, jeden z gorszych bogów.

Opublikowano

Szukasz kogoś na konkretną linie czy kogoś specyficznego po dany tryb? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Szukasz kogoś na konkretną linie czy kogoś specyficznego po dany tryb? 

Szukam 3 bogów 1 na jungle, 2 na duo, 3 na solo

Opublikowano

Ymir... i Jungle, i Solo, ;d op wszędzie ^^

Mam Ymira, dobrze mi się nim gra, ale chciałbym jakiegoś lepszego boga :D

Opublikowano

Jungle - Thor, Serqet, Ratatoskr, Ymir, Cabrakan

Support - Sylvanus, Ymir, Geb

Solo - Bellona, Neith, Fenrir, Chronos, Hercules

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ok, a żeby nie robić nowego tematu mam pytanie lepiej kupić skina za 400 gemsów czy za 250 (mam 450 gemsów).

Opublikowano

Ok, a żeby nie robić nowego tematu mam pytanie lepiej kupić skina za 400 gemsów czy za 250 (mam 450 gemsów).

Jeżeli chodzi o stylizację to są one indywidualną sprawą gracza. Nie doda Ci ona żadnych bonusów, a kupujesz ją w głównej mierze dla siebie; dla wyglądu.

Nie zawsze lepsze musi być droższe, ale decydujesz sam. 

Te za 400 gemsów są według mnie ładniejsze i bardziej warte zakupu. Osobiście te za 250 wykupiłem na przecenach, bo jakoś szkoda mi było pieniędzy.

Zdecyduj sam, ale polecam mimo wszystko kupić sobie ładny skin za 400. 

Jak można wiedzieć: o których myślisz skinach? 

Opublikowano

Ymir. Tank, jungler i asasyn w jednym.|
Cabroken tak samo, w c**j DMG, i cc'ki. Ares ma zdecydowanie najwiekszy dmg, ale nieco cienki jungle clear, chociaż po nerfach na jungle wszystkim mozna isc do lasu, i problemów nie ma.

Opublikowano

Skiny za 400 gemów są na ogół ładniejsze ale to chyba oczywiste. 

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...