Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na Korei ?

CzasNaRybki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest niemożliwe. Koreańczycy rejestrują się do gier za pomocą swojego odpowiednika PESELU, czyli żeby się tam zarejestrować musiałbyś w pierwszej kolejności zacząć się uczyć ich języka... Dodatkowo miałbyś tam tak wysoki ping, że nie opłacałoby Ci się tam nawet grać.

Opublikowano

Grałem na tych regionach.... ,więc tak.... ping tak ogromny że jprd...... skill na 1lvl'u w większości to 10x nordic'owy... język... chociaż inglisza też używają... ogółem nie polecam... last hitowanie to loteria.. albo kalkulejted fc*uj albo tracisz cs'a ;D P.S Ping koło400 :D

@***Pavcio***  Ja wiem ,że twoje ego "plastika 10" poniosły emocje .... ,ale takie rzeczy zachowaj dla siebie i nie nabijaj postów ,tyle ode mnie P.S  Nie pozdrawiam

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Są na internecie jakieś generatory pesel bez surveyów wiecie że nie trzeba podawać swojego numeru telefonu i ponoć coś tam można zdziałać 

Opublikowano

Grałem na tych regionach.... ,więc tak.... ping tak ogromny że jprd...... skill na 1lvl'u w większości to 10x nordic'owy... język... chociaż inglisza też używają... ogółem nie polecam... last hitowanie to loteria.. albo kalkulejted fc*uj albo tracisz cs'a ;D P.S Ping koło400 :D

@***Pavcio***  Ja wiem ,że twoje ego "plastika 10" poniosły emocje .... ,ale takie rzeczy zachowaj dla siebie i nie nabijaj postów ,tyle ode mnie P.S  Nie pozdrawiam

Co ty pewnie wystarczy jakis dobry skrypt i izi mecz

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co ty pewnie wystarczy jakis dobry skrypt i izi mecz

Ale nie rozumiesz, że będziesz mieć zbyt duże opóźnienia, by cokolwiek zrobić? Z takim pingiem nie da się zareagować w miarę szybko, kiedy trzeba. Farmienie to chyba najmniej ważna rzecz o którą bym się martwił grając z takim pingiem.

Żeby zagrać na serwerze koreańskim, to potrzebny jest Ci koreański numer pesel przy rejestracji konta.

Koreański odpowiednik PESEL + koreański internet xP

Z tym się nie zgodzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...