Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Powerbank na wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadę na wakacje za granicę więc będzie dużo jeżdżenia autokarem a z telefonu korzystam dużo więc będzie ciężko z baterią, mam LG g2 i myślałem nad takim powerbankiem http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4934400191

Co o nim sądzicie ? Jest wart swojej ceny? Może macie jakieś inne i polecacie ? wypowiedzcie się, fajnie by było jakby doladowal mi telefon ze 2-3 razy

Opublikowano

Kaspian.a czy przez tą stronę jest w pełni bezpiecznie ? ile może mi iść ta przesyłka ? ponieważ ja 23.07 wylatuję więc nie wiem czy już lepiej nie ryzykować i nie wziąć tego z allegro?

wydaje mi się że raczej nie przyjdzie mi przed moim wyjazdem, co więc sądzisz o tym tracera? Może jakiś inny z allergo ?

Opublikowano

Akurat na powerbanki nie ma cła i nic nie musiał by placić tylko czekac z 2 do 4 tygodni na przesyłkę. 

Najlepiej kupić dwa powerbanki nawet małej pojemności , 6-8 tyś. Jeden się ładuje a drugi używany. Nowsze autobusy mają gniazda na zasilacze i wyposazone sa raczej w gniazda USB do ładowania. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Za te pieniądze za które musiałbyś płacić cła i inne pierdoły to polecam dopłacić do http://allegro.pl/powerbank-tp-link-tl-pb10400-10400mah-2xusb-1a-2a-i5456325948.html

Mogę go polecić w 100%

no właśnie też go widziałem ale jednak wolałbym trochę tańszego ponieważ i tak pewnie będę go używał przez ten wyjazd a potem będzie leżał nieużywany

Opublikowano

Polecam podjechać do sklepów typu euro, sferis, komputronik itp. na pewno coś znajdziesz. Tańszego nie doradzę bo dobre opinie słyszałem tylko o tym TP-Linku którego podlinkowałem wyżej :) 

t5Wjng.png

Opublikowano

Kaspian.a czy przez tą stronę jest w pełni bezpiecznie ? ile może mi iść ta przesyłka ? ponieważ ja 23.07 wylatuję więc nie wiem czy już lepiej nie ryzykować i nie wziąć tego z allegro?

wydaje mi się że raczej nie przyjdzie mi przed moim wyjazdem, co więc sądzisz o tym tracera? Może jakiś inny z allergo ?

­

Poszukaj tego powerbanku na polskich stronach.

Tu masz przykładowe:

http://www.xiaomiforsale.com/pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Xiaomi+powerbank&submit_search=

I tak gearbest jest zaufaną stroną, można kupić przesyłkę DHL za 11 USD bodajże na gearbest, a taka przesyłka idzie 3 dni. Więc bardziej opłaca Ci się zamówić na gearbest zawsze jest tam najtaniej i jest teraz przecena na tego powerbanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...