Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki DOUSZNE do Cs`a

Mariusz123513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem słuchawek do cs`a. Nie chce kupować żadnych nausznych ponieważ mam Creative Fatality i dosyć źle mi sięna nich gra, jestem również świadomy że to nie są jakieś słuchawki z górnej półki. O dziwo grając na starych słuchawkach z nokii xD mając założone dodatkowo słuchawki tłumiące(tzw. lotniskowe, te które gracze zazwyczaj używają podczas turniejów) grało mi się o niebo lepiej, nie wiem czym co jest spowodowane xD. W każdym bądź razie, jakie słuchawki douszne nadałaby się do gry, proszę podać nazwę i żeby był w miarę przestępnej cenie ;)

Opublikowano

Douszne do gier znamy tylko Razer Hammerhead ale polecam ci kupić słuchawki nauszne grałem na creative fatality i są średnie polecam ci Steelseries v2 a ze swojego doświadczenia Razer Kraken pro moim zdaniem do cs go są najlepsze 

76561198063281899.png

Opublikowano

Ja mam steelseries ufc i wg mnie sa okej xD Mozesz sprawdzic roccaty syva albo jak masz kase to steelseriesy flux

Opublikowano

Nie słuchaj tych wyżej, bo nie mają pojęcia i polecają dziadostwa przereklamowane. W życiu nie używali dobrych słuchawek i nie znają się i tak gadają głupoty.

Jeżeli chcesz dobry dzwięk to same słuchawki nie wystarczą, do tego jest potrzebna karta dzwiękowa by wykorzystać słuchawki.

Nie podałeś budżetu także podam ci parę wariantów:

Tak do 100zł polecam: Superlux HD681 + Mikrofon Zalman ZM-MIC1

Tak powyżej 100 polecam: Superlux HMC631

Trzeci najlepszy wariant HyperX HX Cloud Black, tylko że to juz koszt 300zł, ale czesto można je dostać za 250zł

Najlepiej dołożyć i kupić raz porządnie :)

Opublikowano

1. Nie douszne tylko dokanałowe będą lepszym wyborem. Roccat Syva lub Razer

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ja mam jakies za 70zl i nie narzekam :P jakos mi idzie w cs'ie :P wystarczy aby miały duzo Db i dobrze pasowaly do uszu i tyle. Przeplacac za sluchawki 200zl to tylko marnotractwo kasy juz lepiej myszke dobra kupic za to :P

Opublikowano

Maja sens sluchawki dokanałowe w domu? Nie, są mniej wygodne, gorszy dzwięk itp. Bierz cos w stylu co wymienił kolega 3 posty wyżej. Na superluxach swietnie gra sie w cs'a, dobrze słychać otoczenie. Warto dorzucić w karte dzwiekową, chociazby xonar dg, używana max 70zł. Nie warto brać sluchawek dokanałowych, używałem kilku par ( w tym tych przereklamowanych, przepłaconych roccatów), kroki sie zlewają, po dluzszym czasie bola uszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...