Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka problemów z grą Osu!

sebastianboss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, powiedziałby może ktoś, jak duży mam w tej chwili problem?

Przedwczoraj chciałem wejść na osu! i pograć parę mapek, ale coś mi się nie chciało połączyć. Co chwile pisało, że pojawił się jakiś błąd ze strony serwera, a potem że jest jakiś problem z moim hasłem.

Chciałem się zalogować na strone osu, żeby zobaczyć czy się da....i się nie dało, okazało się, że osu! zresetowało mi hasło bo miałem za krótkie czy coś...

Kazali mi podać email, na który mieli mi coś wysłać, ale 2 lata temu nawet nie wiedziałem, że email się na coś przyda, więc podałem jakiś losowy.

Napisałem z tym do supportu i nic nie odpisują od 2 dni.

Opublikowano

No to nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na odpowiedź z supportu. :P My Ci z tym nie pomożemy, a to że nie możesz się dostać na konto zawdzięczasz sobie - nie podałeś swojego e-maila przy rejestracji. Los twojego konta w ich rękach. :P

Opublikowano

Niby wykop ale

Jeżeli masz zmienne IP lub 2 laptopy/komputery zamień je załóż nowe konto.

Wbić rank nie jest trudno z twoim poziomem :) 

Graczek poniżej 100k mają długie miesiące gry za sobą

Gracze 100-150k także długo grają

Jedynie Ci 180-200 i w górę mogą zrobić coś takiego :D tak więc jak chcesz nawet wbiję Ci S na mapce i będziesz miał rank ~210k :p

Niestety, jedyne wyjśce to przypomnienie emailu  ew założenie go jak nie istnieje wtedy dostaniesz maila z hasłem albo prośba do supportu i czekać, czasami po tygodniu nawet odpisują więc poczekasz

Dość nudnego trybu gry!

Pomyśl zanim stworzysz kolejną kopię kopii

Opublikowano

Niby wykop ale

Jedynie Ci 180-200 i w górę mogą zrobić coś takiego :D tak więc jak chcesz nawet wbiję Ci S na mapce i będziesz miał rank ~210k :P

Niestety, jedyne wyjśce to przypomnienie emailu  ew założenie go jak nie istnieje wtedy dostaniesz maila z hasłem albo prośba do supportu i czekać, czasami po tygodniu nawet odpisują więc poczekasz

Chwila, to da się tak zrobić? LOL

edit: Jednak taki email istnieje, co w sumie mnie zbytnio nie cieszy ._.

Opublikowano

Niby wykop ale

Jedynie Ci 180-200 i w górę mogą zrobić coś takiego :D tak więc jak chcesz nawet wbiję Ci S na mapce i będziesz miał rank ~210k :P

Mam tylko 1 komputer, poza tym zależy mi na tym koncie bo mam na nim supportera do końca wakacji ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...