Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis zmian – Patch 5.13

piotr978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze zmian w postaciach nic ciekawego.

Najważniejsza będzie nowa postać i zmiany w przedmiotach pod AP. Reszte wg mnie nieciekawa.

Opublikowano

W końcu Nunu Bot coś 'upiększa', bo wcześniej było to zmarnowane 1,8k RP.

Zmiany graficzne jak najbardziej na +.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ta nowa opcja ulepszenia devourera jest przegięta...

Opublikowano

Zmiany w itemach całkiem spoko.

W przypadku E kalisty jest to nerf czy buff i w jakiej fazie gry?

Opublikowano

Nunu Bot nareszcie zmieniony, trafiłem go w mistery i od tamtej pory nim gram, nareszcie zmienione ulti! :D

Tak samo Rumble, zmiany graficzne oczywiście na plus. ;)

Ten Gnar jest uroczy <3 kupuję ! :>

Opublikowano

No Kalista powinna dostać nerfa w nadchodzącym patchu.

Opublikowano

Tahm Kench moim zdaniem będzie useless. Tym sie nie da grać. To jest największy badziew jaki wyszedł w League Of Legends... Ani to DMG nie ma ani to nie pomaga jakoś chyba ze na jungli coś zrobi ze względu na swoje umiejętności ktore jak pisalem nadają sie tylko na jungle

Skin do gnara nawet fajny moim zdaniem nie jest jednak lepszy od Dino Gnara. Chrome pack może być lecz i tak nie widzę żeby ktoś to kupował.

Plus dla RIOT za nerf Kalisty która i tak jest nadal za mocna :).

Opublikowano

Tahm Kench moim zdaniem będzie useless. Tym sie nie da grać. To jest największy badziew jaki wyszedł w League Of Legends... Ani to DMG nie ma ani to nie pomaga jakoś chyba ze na jungli coś zrobi ze względu na swoje umiejętności ktore jak pisalem nadają sie tylko na jungle

Skin do gnara nawet fajny moim zdaniem nie jest jednak lepszy od Dino Gnara. Chrome pack może być lecz i tak nie widzę żeby ktoś to kupował.

Dokładnie największe gówno jakie moglo wejsc  w lola ale poczekaj na następne postacie bo niektóre  z ostatnich postaci to największe syfy np bard.

A co do nerfów na itemki ap to od 3 lat na to czekałem jak zacząłem grać, ale i tak niektóre postacie ap będa cały czas żałosne np katarina lub lb  wyskakujaca z ulti nawet nie ma czasu by skilla uzyc

Podoba mi się grafika którą dodali u nunu shyvany itp ale beka z osób co po zmianie graficznej piszą że zaczną grać tą postacią xDD 

Opublikowano

Tahm Kench + Kalista będzie OP, bo może go ultem przenieść, gdy kogoś połknie.

Opublikowano

Kalista nadal będzie mocna nie chodzi tutaj o dmg czy przeliczniki poprostu pasyw jest op.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...