Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa operacja. Czy warto kupić?

GoooToPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jako iż dziś grałem sobie DM i patrze na koniec a tu SKRZYNKA BRAVO!!! Więc ją teraz wystawiłem na rynek (nie wiem czy to dobrze ze ją teraz sprzedaje, jak możecie to napiszcie). Jako iż z tej skrzynki będzie floty jak lodu więc mam pytanko. Czy warto kupić teraz operacje? Ile ona potrwa?

Z góry dzięki za odp :)

Opublikowano

Myślę, że operacja bloodhound potrwa jeszcze sporo czasu, więc spieszyć się co do sprzedawania tej skrzynki nie musisz.

Co do kupienia operacji, hajs powinien ci się teoretycznie zwrócić za same dropy skrzynek, no chyba że jesteś mną. Kupiłem każdą operację oprócz tego gówna co teraz jest i w żadnej hajs mi się nie zwrócił :) Skrzynkę dostawałem zwykle jak była warta już po 30-60 centów.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Zazwyczaj pod koniec operacje tanieją, ale możesz nie zdążyć wykonać misji. 

Raczej opłaca się kupić na początku lub troszkę później, jeśli zależy ci chociaż na srebrnym żetonie ( nie mówiąc już o złotym ) :P

Opublikowano

Czyli jak kupie teraz to nie ma szans na złoty coin?

Masz szansę, ale musisz poświęcić więcej czasu na grę, a jak kupisz na początku to na luzie sobie będziesz wbijał ;)

Opublikowano

Masz szansę, ale musisz poświęcić więcej czasu na grę, a jak kupisz na początku to na luzie sobie będziesz wbijał ;)

Ale mi nie o to chodzi ja chce kupic teraz operacje :D

Opublikowano

Operacja "na papierze" trwa do 31 sierpnia ale na 99% jak zawsze będzie przedłużona do ~października/listopada.

A czy opłaca to się sam domyśl - jeżeli jesteś farciarzem i nudzą ci się dropy takie jak Scar-20 | Kontrahent to jak najbardziej kup.

Opublikowano

Operacje kupujemy zawsze na starcie, bo skrzynki są bardzo drogie i szybko się zwraca. Jeżeli teraz kupisz to możesz liczyć na parę skrzynek, które sprzedasz za 50 centów (gdy mnie dropła pierwsza, poszła za 3 euro), oraz na drop z lvla, bo z operacją masz szansę na drop z nowych kolekcji.

Opublikowano

Mi zwrócilo sie kupiłem operacje i prawie zawsze skrzynki mi wypadają, po operacji zarobiłem lącznie 10 eu. 

ale np wczoraj jakiemus typowi sie przyfraciło i lootnoł scara wartego od 10-30 euro. Farciaaaaasz !!!!!!!!!!

Opłaca sie kupić, i jeszcze da sie troszke odrobic na tych skrzynkach bo ciagle sie utrzymuje 0.60

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

­

Operacja "na papierze" trwa do 31 sierpnia ale na 99% jak zawsze będzie przedłużona do ~października/listopada.

A czy opłaca to się sam domyśl - jeżeli jesteś farciarzem i nudzą ci się dropy takie jak Scar-20 | Kontrahent to jak najbardziej kup.

Operacja trwa do 30 września. Jeśli do 29/30 lipca kupisz operację to bez problemu zrobisz wszystkie misje (no chyba, że dostaniesz bana na mm).

Z dropu zawsze można coś dropnąć, ale zwykle sam syf po 4 centy leci. Jak chcesz to kup, ja kupiłem tylko dla medalu :D

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...