Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clan Festina Lente :)

BloodyUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja!!

Witam was serdecznie :)
Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do dołączenia do mojego nowego klanu o nazwie Festina Lente,

który zrzeszał będzie wszystkich graczy chętnych do grania SnD jak i Eli Pro niezależnie od kraju pochodzenia (no może poza turasami i żydami, którzy są plagą CA)

Warunki jakie trzeba spełniać to:
TS + sprawne mikro

Low ACC zawierające "FL-" przed nazwą gracza 

nazwa gracza nie może być w języku polskim, ani żadnym powszechnie uzywanym tj. Angielski, niemiecki, rosyjski czy portugalski (o tureckim i zydowskim juz nie wspomne)

ogar + kultura osobista

wiek +16

po dalsze info zapraszam do FL-KosonNq na CA bądź do mnie na priv :)

Pozdrawiam i liczę na was :)

Wszyscy ­żyjemy pod tym samym niebem, ale nie wszyscy mamy ten sam HORYZONT!!!

Opublikowano

poza turasami i żydami, którzy są plagą CA)

Low ACC zawierające "FL-" przed nazwą gracza 

nazwa gracza nie może być w języku polskim, ani żadnym powszechnie uzywanym tj. Angielski, niemiecki, rosyjski czy portugalski (o tureckim i zydowskim juz nie wspomne)

ogar + kultura osobista

wiek +16

dlaczego wymagasz od nowych tego czego sam nie spełniasz? :O Osobiście ja spasuję, jak pewnie większość osób która to przeczyta. Bo 'poza turasami i żydami' użyłeś aż dwa razy w tej jakże krótkiej wypowiedzi, a ja z rasistami nie trzymam

Opublikowano

Tak jak @1373230489-U611928.pngselweron

Według mnie to jedynie turki są złe, ciągle rozwalają miny i kickują za byle g*wno. A tzn. u cb ,,żydzi'' są lepsi nawet na pewno od ciebie.

Co do tematu: Dlaczego Low ACC z FL-? Zrobi ktoś low konto i co, g*wno będzie tak grał na cw i wtedy staty 0/10 i przegraliście. Może pochwalisz się czy posiadasz emblem, kolor, wasze staty w %...

baner4.gif

Opublikowano

Haha, to ja już wolałbym wybulić NX na zmianę nicku i dostawić ten FL- niż robić nowe konto specjalnie do klanu. Po za tym co Ty masz do żydów? :D Tursów się możesz czepiać bo to akurat jest kataklizm tak jak selweron napisał. A rasistowski klan to nic dobrego. :D

Opublikowano

­Hmmm... dlaczego nie żydzi? Najwięcej hackerów widziałem pod ich flagą, może i to nie byli oni, ale mam uraz do nich....
Poza tym żydzi są podzieleni na 2 kategorie: kd 0.2~0.8   totalne lamy oraz 0.8~2.0 magicy, dostajesz przez ścianę i nawet nie wiesz skąd :)

dlaczego low acc?
ponieważ takie są nasze ustalenia, klan powstał wczoraj ma dopiero 2 członków, ale jeszcze 4 dołączy w ciągu kolejnych 2 dni, gdyż konta zostały utworzone, ale nie było okazji zaprosić ludzi do klanu bo byli offlline ;)

Emblemu oraz koloru nazwy klanu najprawdopodobniej w ogóle nie będzie bo ma to być klan dla zabawy, a nie żeby ładować pieniądze w NX, żeby nexon się wzbogacał i dalej miał nas w dupie 

nawiasem mówiąc, zakładając low konto dostajemy skrzynke "myst weapon" z której lecą naprawde ciekawe rzeczy gdy ja z współzałożycielem klanu otworzyliśmy je dostaliśmy kolejno Sig50 - 30 dni :) oraz revised baron's M416 CQB na 30 dni :) tak więc wciąż uważasz, że dostaniemy 0/10? 

pozdrawiam tych, którzy w nas wierzą :P

Opublikowano

smeqol ?????? jak tak to pisz mi na pw

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

nie ma sensu zakladac nowe konto.

Jezeli jakas osoba ma perm (np, tak jak ja perm recon) to szkoda zakladac nowe konto.

ja nie przeszedl bym do takiego clanu.

Wole swoj zalozyc, nie bedziemy rasistami jak wy.

Bedziemy przyjmowali osoby ktore beda dobrze graly na qr (to clan Qr)

Jeszcze przed nazwa ''-FL'' ...

Opublikowano

no jak masz problem z tym to po co sie wypowiadasz kolego?

nie chcesz nie dolaczaj, ale tez nie komentuj bo to zbedne :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...