Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o dzisiejszych serwerach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktos w koncu zrobi jakis dobry serwer? Wszystkie serwery sa takie same nic ich nie wyróznia . Rzygam juz tym EasyHC . W ogóle nie ma serwerów typu : Skyblock , SeaBlok albo sa i sa normalne i dlatego nie maja graczy. Zrobcie serwer Skyblock z czyms nowym! Prosze.. 

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Na skyblockach jest nuda i nie ma graczy bo nie ma co robić. Jak dla mnie to najnudniejszy tryb jaki moze byc na swiecie ale i tak go zrobie na swojej sieci z uwagi na prostą konfiguracje i nie walenie sie z pluginami przez x godzin. Prosty skyblock jest najlepszy, wg mnie drop powinien byc tylko ze stone ew prawie zerowy z cobla, to sklep i wymiana z graczami decyduja o klimacie tego trybu.

Poza tym duza nieudolnosc w tym administracji serwerow ktore nie potrafia zareklamowac swojego produktu. 90% czasu poswiecaja na myslenie, 5% na tworzenie 3 na obijanie i 2 na reklame. Nie dziw sie ze jest tak a nie inaczej.

Szukasz czegos nowego to sprecyzuj czego oczekujesz. Dinozaury maja sie spawnic na wyspach czy jak?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Moze ktos pomyslałby nad Pvp na wyspach? Serwer Skyblock + Frakcje ? Rozbudowujesz swoja wyspe robisz eq zarabiasz podbijasz inne wyspy .. to jest cos na co czekam!.. A nie nudne skyblocki na ktorych nic nie ma.. 

Ps" Thx za przeniesienie tematu "Administracjo" 

Albo chociaz niech ktos zrobi serwer Survival + Gildie ale nie easy ... niech bedzie troche trudnosci a nie kazdy 4/3 stack koxow i sie klep to jest nudne,..

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

@SarcomitePL

Jesli ktos wlaczy pvp na skyblocku to rozpoczna sie masowe kille na ludziach ktorzy chca odwiedzic sklep. Od tego jest warp pvp. Ciekawe czy milo by ci bylo gdybys mial 8 lat i ktos ci zabral zabawke. Tak samo zachowa sie gracz ktoremu podbijesz wyspe, wyjdzie z serwera i nie wroci.

Na trudnych serwerach survival nikt nie gra chyba ze ulubiony youtuber im kaze. Wiele serwerow jest easy bo wejdziesz na taki raz pograsz sobie 5 h i bedziesz zadowolony bo osiagnales juz swoj cel masz ekwipunek, gildie i nie poswieciles na to masy czasu.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

I to jest dla mnie wkur------e ! Ja nienawidzę  Easy chciałbym troche posiedziec pokopac zdobyc eq i cieszyc sie a nie wbije 5 minut i 4/3 ... co to za satysfakcja ?

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

SarcomitePL!

Zgadzam się z tobą w 99.9% lecz jednak na niektórych serwerach, które są teraz można na chwilę zawiesić oko.  Ale tylko na chwilę ;)

Opublikowano

Ja czasami zagram jedynie na popularnych serwerach premium. Nie gram na niczym niewyróżniających się serwerach, bo zazwyczaj poziom jaki tam panuje jest po prostu strasznie niski.

Błędy ortograficzne ze strony administracji, brak oryginalności, itp.

Opublikowano

IP: X l proszę powiedźcie co sądzicie :)

Uważam, że reklamujesz serwer nie tam gdzie powinieneś

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...