Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO PROBLEM Bardzo

fingerboard846

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, kupiłem nowy monitor LG 25UM55, jest to monitor ultrapanoramiczny 21:9 z rozdzielczoscią bodajże 2560:1080. 

W windowsie jak kliknę na ekran prawym>rozdzielczość ekranu to mam ustawione 21:9 i tą rozdziałkę i internet, pulpit wszystko chodzi. Problem zaczyna się w grze, maksymalna rozdzielczość jaka jest mi proponowana to 1680:1050 czy jakoś tak oraz nie mam dostępnej opcji 21:9 - max opcja to 16:10. W testach monitora na kanale ESL na yt widziałem normalnie przy tym monitorze ustawione na 21:9 2560:1080 ale ja nie mogę tego zrobić. Nw czy jest to istotne ale moja karta graficzna to MSI radeon R9 270. 

Proszę o szybką pomoc bo bardzo mi zależy oraz dodam, że jestem w temacie monitorów i ustawien zielony.

Opublikowano

Spróbuj w pliku vide.txt w folderze cfg (folder z cs'em->csgo->cfg) zmienić linijki

"setting.defaultres"        "1680"
    "setting.defaultresheight"        "1050"

na

"setting.defaultres"        "2560"
    "setting.defaultresheight"        "1080"

cover.png?dl=0

Opublikowano

Ej rozdzielczość się sama z siebie naprawiła jak mecz zacząlem ale nadal nie mam 21:9 tylko max 16:10 i muszę na 16:9 grac.. więc nadal potrzebuje pomocy

Edit* Mi się zdaje czy jak mam taką jakosc to mimo ze nie pisze tam 21:9 tylko 16:9 to na tej jakosci jest tak samo jak na 21:9 ? pisalem ze się nie znam ;_; 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...