Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go, problem

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

kupilem tydzien albo 2 temu cs go. wbilem ten 3 lvl aby grac turnieje i tu o dziwo wrzucilo mnie na turniej z gaczami po 600h, nic nie moge zabic bo jestem nowy, co robic? o.O

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Godzin to oni mogą mieć i nawet 5000. Powinno ci łapać ludzi z silvera na samym początku, ale skoro jesteś nowy w tą grę, to nic dziwnego, że nie dajesz sobie tam rady.

Jedyne co mogę ci poradzić, to żebyś na razie rankedów nie grał i grał dużo FFA, Deathmatchów, AIM/DM, żeby w ogóle zaznajomić się z tą grą ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

no wlasnie ze wrzuca mnie na goldy 2 :P co robic aby mnie wrzucalo na silvery? albo jak grac aby dostac range silvera czy cos?

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

przegrywaj dziennie z 10 meczy, tak przez tydzien, potem lajtowo wygrywaj te 2 rankedy na dzien, i bedziesz w s1 ;]­

Opublikowano

przegrywaj dziennie z 10 meczy, tak przez tydzien, potem lajtowo wygrywaj te 2 rankedy na dzien, i bedziesz w s1 ;]­

A co mu to da?

Jak będzie wygrywał wysoko to i tak trafi z powrotem do wyższej rangi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...