Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży, niebieski Łuk by Dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładny łuk, ale po co komu sam łuk :D?

Szczerze i tak nie używam setów z mpc, ale może komuś by się przydał :)

To bardzo mi się podoba ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShaggyV3

Jaki szpan :DSzczerze i tak nie używam setów z mpc "

chyba każdy już wie że jesteś Turbo Zjebem :D i chwalisz się tylko tym co kupiłeś :D bo sam zrobić nic nie umiesz. a uważasz się za PRO ELO developer'a

:D:D

PS łuk fajny:d 

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Jaki szpan :DSzczerze i tak nie używam setów z mpc "

chyba każdy już wie że jesteś Turbo Zjebem :D i chwalisz się tylko tym co kupiłeś :D bo sam zrobić nic nie umiesz. a uważasz się za PRO ELO developer'a

:D:D

PS łuk fajny:d 

Nie, nigdy nie powiedziałem, że uważam się za "pro elo developera". Nawet nim nie jestem i nie musisz się spinać cebulo :)

W ogóle to nie wiem o co Ci chodzi i śmieszy mnie twoje zachowanie w stosunku do mnie.

Szpan? Może i tak, bo mnie stać. Ty nie umiesz, ani zrobić, ani nie stać Cię na kupno :) Jesteś zerem, a jak chcesz zarobić to postaw coś dobrego, a nie sapiesz na mpc.

Bez odbioru :)

Opublikowano

Mówi to koleś który pisze na fb "Idę pisać Wieżę Demonów. Zostawicie 10 Like(albo więcej) dla motywacji" 

A tak naprawdę edytujesz stary quest:d i nie gadaj że nie ale wątpie abyś cokolwiek sam napisał bo latałeś z questami do ludzi i płakałeś aby Ci pomagali.

Najlepszy przykład jak na helium wgrałeś swoje zjebane questy:d po 2 co za idiota by pisał questa? który jest już zrobiony bardzo dobrze, przez Ymir :D 

Powiedz sobie szczerzę ze przepisywałeś :D 

Jesteś tego pewny że nie stać mnie na kupno? może jak coś kupie to nie tym nie chwale bo każdy umie wydać kasę. 

nie musisz mie uczyć jak mam zarabiać. metin i to forum jest tylko dla relaksu.. bo nie jestem zwolennikiem grania na kompie.

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Mówi to koleś który pisze na fb "Idę pisać Wieżę Demonów. Zostawicie 10 Like(albo więcej) dla motywacji" 

A tak naprawdę edytujesz stary quest:d i nie gadaj że nie ale wątpie abyś cokolwiek sam napisał bo latałeś z questami do ludzi i płakałeś aby Ci pomagali.

Najlepszy przykład jak na helium wgrałeś swoje zjebane questy:d po 2 co za idiota by pisał questa? który jest już zrobiony bardzo dobrze, przez Ymir :D

Powiedz sobie szczerzę ze przepisywałeś :D

Jesteś tego pewny że nie stać mnie na kupno? może jak coś kupie to nie tym nie chwale bo każdy umie wydać kasę. 

nie musisz mie uczyć jak mam zarabiać. metin i to forum jest tylko dla relaksu.. bo nie jestem zwolennikiem grania na kompie.

Człowieku, każdy mój quest jest pisany od nowa, jeśli tego nie potrafisz zrozumieć to W********A*

Tak, 2 lata temu? Owszem, ty do dzisiaj nie potrafisz napisać "Twoja zawartość".

Co do questów na heliumie :) Questy pisał Przemek, błędy były w game który robił Sensual, nie moja wina, że serwer jebnął, zresztą, ja to tylko sponsorowałem i pluje Ci w morde <3

Lubie takie spiny, jest co robić zawsze, a taki przyje*y jak ty to mogą mnie w pałkę cmoknąć :*

@Edit

Jeśli możesz napisz mi jeden swój projekt +150 osób online XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Człowieku, każdy mój quest jest pisany od nowa, jeśli tego nie potrafisz zrozumieć to W********A*

Tak, 2 lata temu? Owszem, ty do dzisiaj nie potrafisz napisać "Twoja zawartość".

Co do questów na heliumie :) Questy pisał Przemek, błędy były w game który robił Sensual, nie moja wina, że serwer jebnął, zresztą, ja to tylko sponsorowałem i pluje Ci w morde <3

Lubie takie spiny, jest co robić zawsze, a taki przyje*y jak ty to mogą mnie w pałkę cmoknąć :*

@Edit

Jeśli możesz napisz mi jeden swój projekt +150 osób online XDDDDDDDDDDD

Z tego co wiem to sponsorował to Kret :) xMateo też tak twierdzi,a ty jedynie byłeś technikiem tam cebulaczku :)

Co do łuku jest bardzo ładny możliwe, że wykorzystam :)

820f67ffb2f34.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...