Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoD Legendary Quest Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się spytać czy legendary QL na ringa na WoD jest opłacalny. Chodzi mi o to że prawda, jest to dobry ring na 735 item level z niezłymi statami, ale tak szczerze to czy jest to adekwatne do poświęconego czasu? Z tego co czytałem jeszcze niedawno potrzebne będzie na to wiele tygodni, mając pecha nawet kilkanaście... Czy coś się zmieniło? Czy wprowadzili jakieś ułatwienie do zdobycia tego ringa? Po prostu nie wiem czy zabierać się za to czy nie, póki co zrobiłem ten pierwszy quest i nie wiem czy zabierać się do tego.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

QL jest fajny, ale skoro teraz Ci się nie chce, to go nie rób. Później dostaniesz misje, że potrzeba 3-4 te same przedmioty zebrać, a to już prawie miesiąc. Czy jest ułatwienie? Nie wiem, nie mam, jak sprawdzić. - Ban do listopada. :P

Opublikowano

Powiem tak... quest jest opłacalny jesli daje Ci naprawdę dobre statystki, bo przykladowo na monka heala kompletnie nie oplaca sie go robic... kolejna sprawa czy radidujesz zeby progresowac czy raidujesz 4fun LFR'y czy od czasu do czasu z gildia... bo jesli progresujesz obecnie HCL to oplaca sie go zrobić bo daje z tego co pamiętam party bonus, pod warunkiem ze daje Ci staty których potrzebujesz... no i zalezy tez od tego ile czasu poświęcasz grze bo o ile pierwsze jego etapy sa dosc łatwe to kolejne sa dosc czaso chlonne i potrzebujesz te kilka h w tygodniu zeby zrobic chociaz raid na LFR dla czesci do questa...

3KIpGJ1.gif