Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] GoS Czy ten program działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą zainteresowałem się programem GoS do lola. I mam pytanie. Czy jest on bezpieczny? (Nie dostane bana?). Czy działa on dobrze? Czy działa tak jak natura chciała? Z góry dziękuje za odpowiedz.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Evade last hity ma okej z tego co słyszałem, ale za KAŻDY PROGRAM KTÓRY INJECTUJE W PROCES LOLA ZAZNACZAM PROGRAM NIE SKRYPTY TYPU SAM L#, BOL czy nawet GOS jest PERM BAN NA KONTO NA KTÓRYM BYŁY UŻYWANIE PORGRAMY TRZECIE. BEZ WZGLĘDU NA SKRYPTY I TAK MASZ SPORĄ SZANSE NA PERM BANA.

Opublikowano

Evade last hity ma okej z tego co słyszałem, ale za KAŻDY PROGRAM KTÓRY INJECTUJE W PROCES LOLA ZAZNACZAM PROGRAM NIE SKRYPTY TYPU SAM L#, BOL czy nawet GOS jest PERM BAN NA KONTO NA KTÓRYM BYŁY UŻYWANIE PORGRAMY TRZECIE. BEZ WZGLĘDU NA SKRYPTY I TAK MASZ SPORĄ SZANSE NA PERM BANA.

Evade jest OK, nic specjalnego, ale last hity wcale nie są dobre... Działają mniej więcej tak jak rok temu działały na free bolu (słabe i tyle, lepiej samemu lasthitować). Teraz to bardziej wspomagacz niż cheat (jeśli mówimy że L$ i BoL to cheaty), przydają się jego timery, tracker, zasięgi, linie, evade w sumie też... Skryptów na postacie jeszcze nawet nie ma... To wbudowane jest ogólne, i coś castuje, coś psuje, a połowy/większości wgl nie używa. Może za 4/5 miesięcy, gdy zrobią api, skrypty na postacie zaczną być robione, a last hity zostaną poprawione to GoS będzie dobrym cheatem, ale teraz to najwyżej wspomagacz :P

A jeśli chodzi o to czy jest bezpieczny... Nic nie wiadomo - bany lecą falami, dopiero po niej widzimy czy był bezpieczny, czy nie. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jakoś gos był już po jednej fali banów i nikt bana nie wyhaczył więc jest bezpieczny. I działa bardzo dobrze a przeważnie na postaciach, które mają Skillshoty.

BTW jest specjalny dział GoS więc niech admin przeniesie ten temat do działu Gaming on Steroids.

bPF1HEU.png

Pomocnik
Opublikowano

­Mnie tam evade hujo** działa. :P

Ten evadee moze zrobić ze kogos nie zabijesz albo sam zginiesz bo brak pod spacji dodge only dangerous boli i to bardzo

Opublikowano

wgl brak tu dobrej logici, gubi last hity, unika skili chociaż nie mają prawa Cie trafić np. q lux które zatrzyma się na minionach brak target select ogólnie tylko Prediction jest wyjebane w kosmos, myślę że za 2 miechy będzie w miarę okey :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Pomocnik
Opublikowano

Wystarczyło by robić update odrazu jak ludzie coś proponują bo robią co 2 tygodnie a i tak dziala lipnie jak last hity, evadee masz racje czasem jak E lux juz zniknie to dalej probuje to uniknąć ja przez tego evadee to wiecej razy padlem niz jak ucieklem, uzywam tego tylko do jungli i do trackerow bo inaczej to nie polecam jak narazie bez devów jest cieniutko

Opublikowano

Wystarczyło by robić update odrazu jak ludzie coś proponują bo robią co 2 tygodnie a i tak dziala lipnie jak last hity, evadee masz racje czasem jak E lux juz zniknie to dalej probuje to uniknąć ja przez tego evadee to wiecej razy padlem niz jak ucieklem, uzywam tego tylko do jungli i do trackerow bo inaczej to nie polecam jak narazie bez devów jest cieniutko

Więc mało grasz albo masz komputer z derwan skoro unika ci coś co już znikło :)

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...