Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Superlux HD 681 - problem

FireONgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem słuchawki Superlux HD 681 ze strony morele.net.

Słuchając muzyki jest super tylko że podczas gry w cs'a występuje problem.

Stojąc w miejscu,jeżeli ktoś rzuci smoke (albo broń,byle co) w prawą strone a słysze w lewej słuchawce (jak ściągam słuchawke lewą to w prawej słychać ale podczas gry jak mam obydwie słuchawki ubrane to słychać w całości w lewej) (kumpel mówi ze mi się wydale ale mnie to denerwuje.

Podczas sprawdzania konfiguracji głośnika wszystko jest spoko (prawa słuchawka = prawa,lewa = lewa).

Na cs'ie mam ustawione słuchawki oraz usuwanie pliku confing z folderu cs:go nie pomaga.

Dodam że to moje pierwsze słuchawki (porządne) bo wcześniej grałem na bezprzewodowych.

Opublikowano

Może przez przypadek najechałeś na nie czy coś? Albo źle założone? Powinno pisać Left Right na nich. Jeśli to nie pomoże to może karta dzwiekowa sterowniki do nich czy coś? Zainstaluj najnowsze sterowniki do nich powinno pomóc a jak nie to dzwoń do morele

Opublikowano

Może przez przypadek najechałeś na nie czy coś? Albo źle założone? Powinno pisać Left Right na nich. Jeśli to nie pomoże to może karta dzwiekowa sterowniki do nich czy coś? Zainstaluj najnowsze sterowniki do nich powinno pomóc a jak nie to dzwoń do morele

Napisane jest i są dobrze ubrane.Na wcześniejszych słuchawkach (phillipsy bezprzewodowe) nie było żadnych problemów.

Opublikowano

to stery. Albo może zą źle zaprogramowane? Tzn w moich słuchawkach trzeba było ustawić na 2 głośniki na początku tylko z prawej grało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...