Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kupno gry a środki

Hidan95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - otóż kupiłem grę na steam za paysafecard, ale zdecydowałem się ją zwrócić i mają mi zwrócić środki na konto steam w ciągu 7 dni 19,99 , zamierzam kupić grę za 23,23 , a zostało mi na pay safe card własnie około tych 3-4 i teraz moje pytanie, czy przy zakupie zsumują mi się to co mam na koncie steam + pay safe card gdy go wpiszę czy będę musiał kupić załóżmy paysafecard za np. 5 € doładować konto i dopiero wtedy kupić grę?? Z góry dzięki za odpowiedź

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Chyba nie ma możliwości łączenia płatności, więc raczej będziesz zmuszony do doładowania portfela Steam.­

Opublikowano

No cóż trudno, dobrze, ze chociaż paysafecard można łączyć

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jak zdecydujesz się kupić grę używając PaysafeCard to przy zwrocie dostaniesz tą kwotę do Salda Steam. A jak zdecydujesz się kupić nową, inną grę to wcale nie musisz iść do sklepu po nową kartę. Przy wybieraniu opcji płatności masz możliwość użycia na początku "Moje saldo Steam", jeśli kwota nie jest wystarczająca to wyskoczy Ci powiadomienie o tym że możesz wybrać inną opcję płatności (PaysafeCard, Paypal, itp.) i skorzystać z niej. Sam to wykorzystałem w praktyce, i tobie również polecam. :)

Opublikowano

Chyba nie ma możliwości łączenia płatności, więc raczej będziesz zmuszony do doładowania portfela Steam.­

To nie prawda.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jest możliwość łączenia płatności. Gdy nie masz wystarczającej ilości pieniędzy w portfelu steam, to ukaże ci się opcje dodatkowej płatności. ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...