Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plastic Memories - Jak oceniacie?

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohajo!

Chciałbym was zapytać, jakbyście ocenili Plastic Memories?

Ja sam daje 9,5/10. Jest to jedyne anime, przy którym się popłakałem.

Jest pare niedociągnięć dlatego odżynam te 0,5. Ale i tak propsy dla twórców.

PS. Jest szansa na drugi sezon?

Bo z tego co się można domyslić to pod koniec jest tak, że jej system zostaje wymieniony.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@xOstateczny

8/10 a zastanawiałem się przez moment czy 9/10 nie dać ;)

­Nie wzruszyłem się jakoś mega na tym ( od pewnego czasu rzadko mi się to zdarza ) 

Nie wiem czy będzie 2 sezon. Raczej nie liczyłbym na to, no i tez chyba nie chciałbym, żeby był 2 sezon

w 2 sezonie zakochałby się znowu w nowej? :( ... chociaż Isla mówiła, że znajdzie sobie kiedyś nową dziewczynę :P

Przewidywalne anime, ale i tak mi się podobało. Kreska super, animacja ładna, OST mogą być, fabuła całkiem niezła. Komedia i dramat na plus ^_^

Opublikowano

ja dałem 9/10

bo się wzruszyłem i to nie raz :) :)

@xOstateczny

8/10 a zastanawiałem się przez moment czy 9/10 nie dać ;)

­Nie wzruszyłem się jakoś mega na tym ( od pewnego czasu rzadko mi się to zdarza ) 

Nie wiem czy będzie 2 sezon. Raczej nie liczyłbym na to, no i tez chyba nie chciałbym, żeby był 2 sezon

w 2 sezonie zakochałby się znowu w nowej? :( ... chociaż Isla mówiła, że znajdzie sobie kiedyś nową dziewczynę :P

Przewidywalne anime, ale i tak mi się podobało. Kreska super, animacja ładna, OST mogą być, fabuła całkiem niezła. Komedia i dramat na plus ^_^

no przewidywalne jak już bodajże w drugim odcinku wszystko wytłumaczyli co się dzieje z giftiami i ile życia zostało isly xD

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...