Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale na androida

makika565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że istnieje nostale na androida ale skąd je pobrać i jak je zainstalować? Szukałam na forum, był 1 temat ale nie było powiedziane skąd to ściągnąć ;d jezeli ktś wie proszę o dokładną instrukcję ;p

Opublikowano

­Nie istnieje NosTale na Androida. NosTale jest zbyt wymagająca na smartfony, więc nie ma takiej możliwości.

A jeśli byłaby taka możliwość, to powiedz mi - Jak będziesz mógł sterować postacią, skillami, eq, potami itp.?

Opublikowano

Tak jak powiedzieli wcześniej - nie ma NosTale na Androida itp.

Telefon nie nadążyłby przetwarzać tylu danych na raz.

Jeżeli chcesz grać "z telefonu" to polecam Tobie GMote (Klawiatura oraz TouchPad z poziomu telefonu) bądź wymieniony wcześniej TeamViewer

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

ja używałem programu teamviewer i można "grać" z adroida w nostale ale ten sposó ma kilka wad, po pierwsze komputer i tak musi być włączony, po drugie dobry dostęp do sieci ( andriod -> komputer -> Nostale) a po trzecie ciężko się steruje.

Możesz co najwyżej "streamowac" obraz z komputera na telefon... coś jak TeamViewier, ale są do tego lepsze programy.

mógłbyś mi podać jakąś alternatywę? z chęcią wypróbuję.

Opublikowano

Zawsze mozesz przeportowac nt na androida, wystarczy obsluga socketa (pakiety) i ewentualnie jakas uproszczona grafika (o modelach 3d i gotowej mapie nawet nie mysl)

Opublikowano

Istnieje. Sam znałem jedną osobę, która na tej wersji grała :)

Pytałem się ''jak?''

Powiedziała, że trzeba trochę pogłówkować, mieć dobry sprzęt i specjalny program do zmiany kodów i końcowek plików :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...