Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free konto

didek1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam dla was super free konto jest jeszcze gold premka na 4 dni

nick:damian1994

haslo:arturek00

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Nudne to powoli zaczyna być.. przykro mi, że banuję konta i potem 10 latki płaczą bo tracą te marne 20 lvle ;\

No ale cóż tak to jest jak się daje konta na forum ;x

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Cwaniak Masz racie ci młodzi to płacza o glopie konta i poco oni mysla ze jak maja wielki poziom to sa bosami czy cos w tym stylu a my poprostu gramy od nowa i nabijamy lvl prawda:)?

Opublikowano

Haha:D widze ze masz sposoby ja tak nie raz robiłem ale wiesz ja probuje nie od 10 latkow bo oni potem na forum zlodziej itp nie takie sranie

Opublikowano

Velvet Ciekawe co byś zrobił jak bym ci twoje zbanował. Też byś się z pewnością popłakał że straciłeś swoj 20lvl lub mniej. Nadajesz się tylko do grania na hackach. Jak dla mnie jesteś zwykłym dzieckiem NEO. Te konta są podawane aby ktoś mogł sobie pograć na nim a nie abyś ty je banował i się tym chwalił.

Zal.pl

Opublikowano
Velvet Ciekawe co byś zrobił jak bym ci twoje zbanował. Też byś się z pewnością popłakał że straciłeś swoj 20lvl lub mniej. Nadajesz się tylko do grania na hackach. Jak dla mnie jesteś zwykłym dzieckiem NEO. Te konta są podawane aby ktoś mogł sobie pograć na nim a nie abyś ty je banował i się tym chwalił.

Zal.pl

Taaa... widać kolejny 10 latek.. 50% forum to sami max 12 lat.. Po pierwsze jesteś nowy wiec nie komentuj innych ja sam straciłem konto z retailem na famasa... A co do Ciebie to Pozdro Poćwicz ;D Jak na Ciebie patrze to widzę ze na waru masz napewno 11 lvl albo mniejszy...

Pozdro Poćwicz

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

To że jestem nowy nic nie znaczy. Moge pisać co mi się podaba a niełamnie regulaminu. Straciłeś retaila na famasa. hahaha Trzeba było niepodawać passow i się niechwalić starszym kolegom w piaskownicy.

Opublikowano

macie tu jakis chujowy 36lvl

Username: paddy23

Password: patric1

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ohnoes.. z tej stronki brałeś tak ;> Sprawdzałem wczoraj i niestety same 10-13 lvle tam są a chciałem sobie jakiś 40 zbanować ;\

Grałem na nim wczoraj w nocy sobie ;x

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

a jakiej stronki napisz na priv jak mozesz jak nie to nie bo chce jakies konto bo nie mam banik

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano
Ohnoes.. z tej stronki brałeś tak ;> Sprawdzałem wczoraj i niestety same 10-13 lvle tam są a chciałem sobie jakiś 40 zbanować ;\

Grałem na nim wczoraj w nocy sobie ;x

Jak możesz to wrzuć kilka tych kont (10-13 lvl)

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Niech noes wrzuci bo mi się nie chce tego kopiować a Kaka powiedział, że mam minimum 5 dać, żeby tematu nie usunął.. ;\

Nie chce mi sie to nie daję .. poza tym czasu nie mam bo musze wbić w tym tygodniu z 15 na 20 nowym kontem z retailem na awm.. powiem nawet, że to niezła snipka xD

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

Ohnoes nie ucieszyłby się tak myślę .. gdyby ta strona była dla wszystkich to by dał link a skoro nie dał linku to znaczy, że nie chce, żeby ktoś tam wbijał.. logiczne nie ;|

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

Velvet noob jestes normalnie zamiast pomoc i dac linka to ty kurw* nie dajesz

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

Specjalista
Opublikowano

Widać ostre z was popierdole ... :/ aż mi się żal robi czytając te posty ... Velvet ma racje po H wam konta jak grać nawet nie portraficie ...

@offtop Velvet czemu nazwasz się aksamit?

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Widać ostre z was popierdole ... :/ aż mi się żal robi czytając te posty ... Velvet ma racje po H wam konta jak grać nawet nie portraficie ...

@offtop Velvet czemu nazwasz się aksamit?

Ponieważ jestem mięciutki i miły w dotyku. Ponadto jestem wielowarstwowy co ułatwia użytkowanie. Fajnie nie? xD

@Offtop the next part:

Omg ale mam range -___-

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
To że jestem nowy nic nie znaczy. Moge pisać co mi się podaba a niełamnie regulaminu. Straciłeś retaila na famasa. hahaha Trzeba było niepodawać passow i się niechwalić starszym kolegom w piaskownicy.

Dzieciaczku ty chyba nie wiesz nic o Warrock'u idź spać

1.Naucz się pisać

2.Naucz się ortografii

3.Kupiłem nowego retaila na M60 nawet jest lepszy

4.Nie podawałem nikomu pasów to tak jak z kooczo

5. Pozdro Poćwicz lesbijko

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano
Velvet noob jestes normalnie zamiast pomoc i dac linka to ty kurw* nie dajesz

Google nie masz? OMG co za noobki nie idzie wytrzymać...

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Omg.. i po co ten offtop..

Didek kozak pieroński bo wyłudził jak pijawa od ludzi konta na lobby i świeci jak zęby menela -..-

Ponadto nie zna opcji edit bo tzw Pokemon Childrens nie są tego nauczone.

Gdyby się go spytać ile pkt ma regulamin to by powiedział, że 2: Spamować oraz Nie używać opcji edit..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

Eh... Widać że tu dzieci są to konto o passach damian1994>arturek00 zostało skradzione koleszka kupił premke i chciał się zamienić na konta koleś go za przeproszeniem w chuja zrobił tak samo mogę podać passy do 36lvl z retailem na famasa xD koleś sprzedał konto a potem komuś dał passy typ debil napisał na czacie gry i z dupy a miałem kupywać to konto a teraz każdy tylko czeka aż ktoś z kąta zejdzie żal.pl lol

47a2cebcf2f4df95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...