Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"wait 5 seconds"

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość animekkk
Opublikowano

Witam robię plugin na spawn ale chce że , jak gracz napisze /spawn to za 5 sekund go teleportuje ktoś powie jak?

Gość animekkk
Opublikowano

@Matrzak

A mam takie pytanie jeszcze . Czy to 

p.kickPlayer("§a-------------------------/n §4Zostales zbanowany przez " + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".przez" + " /n§4za" + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".powod") + " /n§4na " + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".czas")));

Będzie wyglądać tak:

---------------------

Cos tam

Cos tam

Cos tam

---------------------

Opublikowano

@Matrzak

p.kickPlayer("§a-------------------------/n §4Zostales zbanowany przez " + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".przez" + " /n§4za" + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".powod") + " /n§4na " + Main.getInst().getConfig().get("zbanowani." + pn + ".czas")));
Będzie wyglądać tak:

---------------------

Cos tam

Cos tam

Cos tam

---------------------

W to sie nie zablebialem ale wiem ze takie ciagle wczytywanie z configu powoduje spadki tps ;)
Opublikowano

Po co się pytasz, sam sprawdź ;D

.. no dobra ;P

Dziwnie zrobiłeś to wczytywanie configu lub ja nie wiem oco dokładnie chodzi ale wracając do pytania:

/n ? chodziło ci chyba o znacznik \n który powoduje przejście do nowej linii ;)

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Proszę masz film i kilka fajnych stron:

http://wiki.bukkit.org/Scheduler_Programming#Self-Canceling_Example https://bukkit.org/threads/need-a-simple-example-of-scheduler-programming.93719/ http://lmgtfy.com/?q=bukkit+scheduler+

­

@Matrzak

Będzie wyglądać tak:

---------------------

Cos tam

Cos tam

Cos tam

---------------------

Przy ładowaniu serwera  zapisz zmienne w pluginie jak zamykasz nadpisz je do pliku. Wczytywanie cały czas configu jest bezsensowne!
Nowa linia to: "
\n"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...