Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL nie działa poprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dużyyy problem. [bol Free].  Jak uruchamiam bola, zaznaczam skrypty np, cassiopeia combo, i hate cc, idp .. Jak już jestem w grze to pisze tylko Welcome To bot of legends.. A skrypty nie działaja ..

Opublikowano

Nie nic nie działa, tak pobrałem.. Przed chwila popralem nawet fantastik draven i nie dziala. Moze wyslij mi swojego bola moze zadziala

A tak jakby pobrałeś je wcześniej? Tzn w bolu . Może ściągnij na nowo? Lub spróbuj z innymi skryptami pojedyńczo , jeszcze raz.

Nie nic nie działa, tak pobrałem.. Przed chwila popralem nawet fantastik draven i nie dziala. Moze wyslij mi swojego bola moze zadziala

Opublikowano

Z tego co wiem to fantastik draven jest płatny, i do tego dla vipa.

Opublikowano

Fantastik Draven jest płatnym skryptem.

Masz listę skryptów stąd:

http://scriptstatus.net

tylko nie wybieraj płatnych.

Pamiętaj o bibliotekach odpowiednich do skryptów.

Czyli ja sie na tym nie znam... A juz nw co dziala a co nie.. Bol od nulleda  nie dziala po pisze failed to download a free tez nie dzoa;a

Nie działą! Pobieram free skrypty i tez nie dzialaja

Opublikowano

Nie działa nadal skryptow nie laduje ..

Na pewno dobrze wrzuciłeś biblioteki? Jakich skryptów konkretnie używasz? Może jakieś płatne, których nie masz?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Na pewno dobrze wrzuciłeś biblioteki? Jakich skryptów konkretnie używasz? Może jakieś płatne, których nie masz?

Używam tylko cassiopeia combo ja chce tylko kur.. na tym pograc a nie mozna 

Opublikowano

Naucz się grać bez bola bo nic w tej grze dzieciaku nie osiągniesz, i modlę sie aby ktoś ogarnięty zauwazył cie, nagrał i masz bana na ip więc już jedynie u kolegi pograsz w ligę heheh :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...