Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIRUS STEAM

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli ktoś dostał wiadomość od jakiegoś gracza typu:

533c9b54eb23edd397ec2f027e2cad95.png

to nie wchodźcie, ponieważ jest to WIRUS który zacznie wysyłać z waszego konta ten link do innych graczy, oraz ukradnie wam wszystkie itemy.

Mi się na szczęście udało uchronić, ponieważ sprawnie przywróciłem komputer do stanu wcześniejszego (odzyskiwanie ;v). - wirus się usunął. i nie zajeb*ło mi itemów.

A wszedłem dlatego że dostałem link od znajomego, a w ciągu paru minut znajomi do mnie piszą co to za link.

jakiś bot ;/

Opublikowano

Ten wirus jest już znany od kilku miesięcy, nic nowego. Boty rozsyłają je żeby zarobić jak najwięcej $$ na osobach...­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Morness

@szymono1256

@Pawelek1148

no może już  stary ten wirus, ale od niedawna gram w CS GO. więc nie wiedziałem że takie boty są :v

A no i link dostałem od brata, więc wszedłem w niego. bo myślałem że to zdjęcie bo końcówka .jpg

Mimo to mam nadzieję że ktoś nie da się nabrać tak jak ja :-)

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać żebyście czytali uważnie linki z csgolounge z ofertą bo np  może być w nim literówka i będzie fałszywy csgolounge któremu dajesz itemy i on je kradnie .

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...