Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autobot

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znalazłem wczoraj bocika który automatycznie zbiera kropki , ucieka przed wrogiem oraz tworzy duże koła wokół przeciwników tak abyśmy w porę mogli uciec. 

Testowałem na chromie i działa z jednym minusem - czasem za blisko zbiera kropki wokół przeciwnika przez co istnieje ryzyko szybkiego zjedzenia, mimo to polecam na początkowym etapie gry później można przejść na sterowanie trybu ręcznego. 

Wszystko pokazane na filmiku poniżej 

https://www.youtube.com/watch?v=Zvq38nmCm1s&feature=iv&src_vid=xjGsO9GsLaM&annotation_id=annotation_3807024695

Odpaliłem na chromie i działa świetnie z wyjątkiem loginu który musiałem edytować w kodzie skryptu ale z tym każdy powinien sobie poradzić :)

Opublikowano

Mi się ten bocik nie chce wyłączyć, jak już odpalę i niby klikam wszystko na OFF, ale jak chce dać Q na ON to nie działa...

Po za tym, strasznie szybko daje się zjeść, podlatuje do takich wielkich bez sensu :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...