Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę z tego wytrejdować?

destos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Otóż dzisiaj kupiłem 20 kluczy do skrzynek chroma 2. I mam pytanie na co ciekawego mógłbym je za tydzień wymienić? Czy da się wyrwać jakąś sensowną kosę lub skiny które później również wymienię z zyskiem?

Opublikowano

Z tego co wiem to ceny kluczy się nie zmieniają zbytnio więc co najwyżej możesz nimi otworzyć te skrzynki i liczyć że ci coś sensownego wyleci.

Co innego jak byś kupił jakieś naklejki z turniejów i wymienił je np. po pół roku, bo one coś tam zwiększają swoją wartość z upływem czasu.

Opublikowano

kosy raczej nie kupisz. to wszystko zalezy od szczescia, koles skiny warte 60 centow wymienil na wulkana fn, wiec wiesz, zalezy na jakiego "handlarza" trafisz

Opublikowano

Z tego co wiem to ceny kluczy się nie zmieniają zbytnio więc co najwyżej możesz nimi otworzyć te skrzynki i liczyć że ci coś sensownego wyleci.

Co innego jak byś kupił jakieś naklejki z turniejów i wymienił je np. po pół roku, bo one coś tam zwiększają swoją wartość z upływem czasu.

Ale za klucze kupi item za ok 80% wartości...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kupisz kosę za ~60$ lajtowo ;)

A jakąś konkretną polecisz? I czy lepiej wziąć za to jedną kosę czy 2-3 skiny i je próbować dalej wymieniać?

Opublikowano

A jakąś konkretną polecisz? I czy lepiej wziąć za to jedną kosę czy 2-3 skiny i je próbować dalej wymieniać?

Ja bym brał kosę i próbował się wymienić ją na kilka skinów (oczywiście gość musi ci overpayować tak ~5$. Overpay = nadpłata).

Co do kosy to wejdz na csgo.steamanalyst i niżej na stronie wpisujesz sobie minimalną cenę i maksymalną i pokazuje ci wszystkie itemy w tej skali ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja bym brał kosę i próbował się wymienić ją na kilka skinów (oczywiście gość musi ci overpayować tak ~5$. Overpay = nadpłata).

Co do kosy to wejdz na csgo.steamanalyst i niżej na stronie wpisujesz sobie minimalną cenę i maksymalną i pokazuje ci wszystkie itemy w tej skali ;)

Którą kosę byś wybrał z tych żeby było później w miarę dobrze wymienić później?

Flip Knife | Night FT

Gut Knife | Crimson Web FT

Gut Knife | Blue Steel FT

Flip Knife | Scorched MW

Gut Knife | Case Hardened WW

Flip Knife | Stained MW

Huntsman Knife | Scorched FT

Gut Knife | Damascus Steel FT

Huntsman Knife | Urban Masked FT

Opublikowano

Szukaj case hardened z ładnym patternem

Boję się właśnie wbijać w case hardened bo łatwo tam wtopić z tymi patternami

Opublikowano

Boję się właśnie wbijać w case hardened bo łatwo tam wtopić z tymi patternami

Jak nie jesteś pewny co do patternów CH to wymień lepiej na blue steel albo crimson-web, które są równie ładne, a patterny w nich są łatwiejsze do ogarnięcia.

Opublikowano

Za 60$ nie złapiesz dobrego patternu w CH :D Chyba, że ktoś jest na prawdę głupi.. :D

Odpadają flip scorched, gut blue steel, flip stained, huntsman scorched, huntsman urban.

Możesz sprawdzić na csgolounge ile jest ofert za te noże i wybrać ten, za który będzie ich najwięcej ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...