Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały aim bot.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jakieś aim bota który nie będzie sam strzelał czy też celował, chodzi mi raczej o powiększenie hitbox'u głowy. Oczywiście niewykrywalny, a jak coś to podajcie jakieś info kto by takie coś za $ napisał.

xD

Opublikowano

Nie ma takiego haxa, który powiększa hitbox głowy :D Z resztą, kupowanie teraz haxów jest nieopłacalne. 3/4 najlepszych cheat providerów zostaje wykrytych. Nie ma teraz pewnego sprzedawcy tak jak kiedyś był to np. organner :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jemu chodzi o tego aimbota o którym mówił izak jak tłumaczył sprawę z KQLY'm.

Właśnie o to mi chodzi :D

xD

Opublikowano

Nie ma takiego haxa, który powiększa hitbox głowy :D Z resztą, kupowanie teraz haxów jest nieopłacalne. 3/4 najlepszych cheat providerów zostaje wykrytych. Nie ma teraz pewnego sprzedawcy tak jak kiedyś był to np. organner :D

Jak się nie znasz to się nie udzielaj tak nie istnieje coś takiego jak zwiększenie hitboxów głowy izakowi chodziło o aimassist czyli zwiększenie % szans na trafienie głowy/ciała przy sprayowaniu jednym z takich cheatów jest płatny od aimjunkies kosztuje on 10 euro na miesiąc ostatnio chyba był wykryty miesiąc temu a przez tym 12 miesięcy undetected :) sam z niego korzystam mam supreme i smurfy w LEM (legit sety)

Opublikowano

To jest aim assistant. Prawie każdy płatny aimbot teraz to ma, ale tak jak pisałem wcześniej, jesli chcesz grać na cheatach na swoim głównym koncie, nie polecam. Zbyt dużo volvo teraz wykrywa płatnych haxów. Jestem z adminów aimware bodajrze napisał na forum, że najprawdopodobniej wykupują od nich jako normalni użytkownicy cheata i ogarniają ich kod.

@KaiwolS

Znam się na haxach bardziej niż Bill Gates na Windowsie, kupowałem więcej haxów niż ty w życiu używałeś, więc pls.

btw. jeśli na PŁATNYM haxie jesteś w LEM, to niezły ten hax musi być ;) W ogóle co to jest za provider "aimjunkies". Jakieś totalne noname'y w csie, a potem płacz o konta i skiny :DD

Organner też nie był wykryty przez ponad 6 lat i potem co? Od kiedy zaczęli tworzyć cheaty do cs:go co chwile musieli je updatować, bo były wykrywalne. Aimware to samo. X22 to samo. Wszyscy najwięksi providerzy są cały czas detectowani.

Nie ma teraz pewnego providera.

ou7821.jpg

Opublikowano

Są teraz jakieś nie wykryte?

Na razie większość jest, ale nie wiadomo na jak długo i ile z nich ;) VAC średnio updatowany jest raz na 2tyg/1mies.

ou7821.jpg

Opublikowano

To jest aim assistant. Prawie każdy płatny aimbot teraz to ma, ale tak jak pisałem wcześniej, jesli chcesz grać na cheatach na swoim głównym koncie, nie polecam. Zbyt dużo volvo teraz wykrywa płatnych haxów. Jestem z adminów aimware bodajrze napisał na forum, że najprawdopodobniej wykupują od nich jako normalni użytkownicy cheata i ogarniają ich kod.

@KaiwolS

Znam się na haxach bardziej niż Bill Gates na Windowsie, kupowałem więcej haxów niż ty w życiu używałeś, więc pls.

btw. jeśli na PŁATNYM haxie jesteś w LEM, to niezły ten hax musi być ;) W ogóle co to jest za provider "aimjunkies". Jakieś totalne noname'y w csie, a potem płacz o konta i skiny :DD

Organner też nie był wykryty przez ponad 6 lat i potem co? Od kiedy zaczęli tworzyć cheaty do cs:go co chwile musieli je updatować, bo były wykrywalne. Aimware to samo. X22 to samo. Wszyscy najwięksi providerzy są cały czas detectowani.

Nie ma teraz pewnego providera.

haahhahaahaah aimware to gówno stworzone przez polaczków którzy są wyśmiewani nawet na takich żałosnych forach jak interwebz ;) jeżeli ty uważasz exModeratorze CS że po 10 win można dostać coś więcej niż LEM na nowych kontach to fajnie ale już napisałem że na main mam supreme silverku fajnie że wymieniasz najgorsze syfy na świecie typu X22,Aimware i jeszcze coś jeżeli uważasz że aimjunkies to no name to radze się zapoznać z definicją tego słowa co do tematu polecam ci aimjunkies jeden z najlepszych legit cheatów obok Hight-Minded za 25 euro :) 

Opublikowano

haahhahaahaah aimware to gówno stworzone przez polaczków którzy są wyśmiewani nawet na takich żałosnych forach jak interwebz ;) jeżeli ty uważasz exModeratorze CS że po 10 win można dostać coś więcej niż LEM na nowych kontach to fajnie ale już napisałem że na main mam supreme silverku fajnie że wymieniasz najgorsze syfy na świecie typu X22,Aimware i jeszcze coś jeżeli uważasz że aimjunkies to no name to radze się zapoznać z definicją tego słowa co do tematu polecam ci aimjunkies jeden z najlepszych legit cheatów obok Hight-Minded za 25 euro :)

1. Gdzie napisałeś, że po 10 grach wbiłeś LEM? Nigdzie. Skąd mam to wiedzieć?

2. Gdzieś napisałem, że to najlepsi providerzy? Nie. Napisałem NAJPOPULARNIEJSI/NAJWIĘKSI. Najlepsi providerzy, to prywatne osoby, które robią haxy za kilkaset euro.

3. Mam globala od ponad pół roku, przed tymi dennymi zmianami i vac waveami ;)

4. Anyway, skoro twierdzisz, że na tym haxie masz supreme, to tak czy siak musi być on super dobry :)

EOT

ou7821.jpg

Opublikowano

1. Gdzie napisałeś, że po 10 grach wbiłeś LEM? Nigdzie. Skąd mam to wiedzieć?

2. Gdzieś napisałem, że to najlepsi providerzy? Nie. Napisałem NAJPOPULARNIEJSI/NAJWIĘKSI. Najlepsi providerzy, to prywatne osoby, które robią haxy za kilkaset euro.

3. Mam globala od ponad pół roku, przed tymi dennymi zmianami i vac waveami ;)

4. Anyway, skoro twierdzisz, że na tym haxie masz supreme, to tak czy siak musi być on super dobry :)

EOT

Jeżeli uważasz że to jaką mam range aktualnie na main może świadczyć o tym czy cheat jest dobry czy nie to radze się leczyć lub zapoznać się z definicją słowa "legit set" która prowadzi nie do tego żeby zrobić ace co rundę ale do tego żeby grać w piątkę i wbijać range bo na tym poziomie granie samemu mija się z celem a gdybym nie robił swoich smurfów to na main zasranego GE bym miał z palcem w dupie tak więc kończąc tą żenującą dyskusje i prowadząc do pomocy w tym temacie polecam ci aimjunkies za 10 euro na miesiąc lub Hight - Minded za 25euro na lifetime + nie mają oni zbyt dużo opcji prócz standardowego ESP/Trigger bot'a i paru innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...