Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda /give - dodawanie enchantowanego napierśnika na ochronę IV.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jak za pomocą komendy /give dodać np. echantowny napierśnik na Ochrona IV, który ma efekt spowolnienia i dodania większej ilości życia ( serduszek) ?

Pzdr.

Opublikowano

/give @p <ID> <amount> 0 {ench:[{id:<0-62>,lvl:<1-32767>},{id:<0-62>,lvl:<1-32767>}

Opublikowano

Napisałeś mi komendę na enchantowany przedmiot. Mi chodzi o enchantowany i z efektem spowolnienia, czyli jak go masz w ręce to wolniej chodzisz.

Wtedy pod enchantami np. pisze Szybkość -200%

Opublikowano

Spróbuj tego:

/give @a minecraft:diamond_chestplate 1 0 {AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.maxHealth",Name:"generic.maxHealth",Amount:"+6",Operation:0,UUIDMost:34932,UUIDLeast:169025},{AttributeName:"generic.movementSpeed",Name:"generic.movementSpeed",Amount:-5,Operation:0,UUIDMost:95943,UUIDLeast:146657}],StoredEnchantments:[{id:0,lvl:4}]}

Ta strona pomoże Ci w tworzeniu komend, które dają przedmioty z atrybutami.
http://ezekielelin.com/give/

Opublikowano

/give @a minecraft:diamond_chestplate 1 0 {ench:[{id:1,lvl:4}],AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.maxHealth",Name:"generic.maxHealth",Amount:6,Operation:0,UUIDMost:35041,UUIDLeast:160250},{AttributeName:"generic.movementSpeed",Name:"generic.movementSpeed",Amount:-5,Operation:0,UUIDMost:31541,UUIDLeast:158790}]}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...