Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift od Riotu

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba było powiązać konto z fb, dostawałeś losowego champa a jak miałeś wszystkich to skina

­

Ehh ja lipnego skina do Fiddle dostałem.... a nie mam jeszcze 9 postaci ( wszystkie za 6300 xD ) troszkę not fair...

Nie fair to było to, że Ty dostałeś skina a ja tylko postać Vi  xD  Skina nie kupisz za IP a jakbyś trafił jakąś DJ Sonę to byś nie płakał, że nie fair dla Ciebie  xD

Co mi po skinie, jak już mam jednego do Fiddla ( a nawet chyba juz 3 xD ) w moim przypadku wolałbym dostać postać za IP niż skin nie warty nawet 750 RP. 

Skin za niecałe 18 PLN - po prostu majątek xD

True love survives all

Opublikowano

Ehh ja lipnego skina do Fiddle dostałem.... a nie mam jeszcze 9 postaci ( wszystkie za 6300 xD ) troszkę not fair...

Nie fair to było to, że Ty dostałeś skina a ja tylko postać Vi xD  Skina nie kupisz za IP a jakbyś trafił jakąś DJ Sonę to byś nie płakał, że nie fair dla Ciebie xD

Opublikowano

Skina dostawało się jak brakowało nam tylko 8 postaci. Te nagrody, tzn. skin albo postać dostawało się za tydzień basenowy, trzeba było tam zbierać punkty za gry drużyowe, zbierał cały świat oprócz Chin. Za to zbieranie mamy basenowe miniony, wyprzedaże, IP weekend i właśnie te nagrody.

Opublikowano

Riot po raz kolejny wprowadza ludzi w blad. Na oficjalnej stronie gdzie byl zamieszczony temat o evencie Pool Party w FAQ bylo jasno napisane, ze skin otrzymuje sie tylko wtedy, kiedy dany gracz posiada wszystkie postacie na swoim koncie.­ Ja tam nic przeciwko temu nie mam, jednakze zle to o nich swiadczy. 

Opublikowano

Skina dostawało się jak brakowało nam tylko 8 postaci. Te nagrody, tzn. skin albo postać dostawało się za tydzień basenowy, trzeba było tam zbierać punkty za gry drużyowe, zbierał cały świat oprócz Chin. Za to zbieranie mamy basenowe miniony, wyprzedaże, IP weekend i właśnie te nagrody.

Riot po raz kolejny wprowadza ludzi w blad. Na oficjalnej stronie gdzie byl zamieszczony temat o evencie Pool Party w FAQ bylo jasno napisane, ze skin otrzymuje sie tylko wtedy, kiedy dany gracz posiada wszystkie postacie na swoim koncie.­ Ja tam nic przeciwko temu nie mam, jednakze zle to o nich swiadczy. 

8 postaci? Wiecie co? aż napiszę ticeka do supportu ponieważ polecieli delikatne z nami w kólki. A tak jak pisałem skin jest dla mnie mało interesujący więc trzeba zawalczyć o swoje. Hihihih, a kto wie może dadzą mi postać? :O

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...