Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanio serwer Minecraft.

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Przychodzę z ofertą serwerów Minecraft. Ta propozycja wygląda następująco.

Oferuje:

- Stabilny serwer Minecraftarrow-10x10.png

- Darmowy serwer TeamSpeak3 (50slot)

- Łącze gwarantowane 100Mb/s

- Procesory Intel

- Dyski SSD

- Miła pomoc techniczna

- Serwer 24/7/365

- Lokalizacja Poznań

- Panel dla serwera.

X

Nie rozpisywałem się bo sprawa myślę jest jasna. Wszelkie pytania proszę zadawać pod tematem.

Opublikowano

Podpisuję z Tobą umowę jako usługobierca? Masz zarejestrowaną działalność gospodarczą?

Bo jeżeli nie, to nie mamy o czym rozmawiać - bez umowy kupno jakiegokolwiek produktu/usługi jest bezsensu, możesz w dowolnym momencie przerwać hostowanie mojego serwera, obciąć mi zasoby i nic Ci nie udowodnię, bo umowy nie podpisaliśmy. Tak samo Ty mi nic nie udowodnisz, gdy zacznę wykonywać ataki z tego serwera lub wychodzić poza przypisane mi zasoby.

A, i ta oferta jest próbą sprzedaży usługi. Żeby cokolwiek sprzedać musisz mieć działalność gospodarczą. Jeśli nie masz, to działasz nielegalnie.

Tak mnie zastanawia w sumie jeszcze jeden fakt. W lokalizacji poznańskiej jedyne hostingi jakie oferują tam swoje usługi, to VPS'y - Biznes Host, MintsHost itd, a na tak słabych serwerach nie można utrzymać serwera Minecraft. Kolejna próba robienia ludzi w jajo?

5465845486.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...