Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Riven

privox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze kiedy bedzie przecena na kroliczka w takim razie? :P

Ostatnio była ( około 1,5 miesiąca temu ) i ją kupiłem, osobiście ją polecam ponieważ uważam to za udany zakup. ( pewnie będziesz musiał poczekać 2-3 miesiące / ew. do wielkanocy xD )

Skiny na wyprzedazy sa raz do roku :_;  Chociaz rzeczywiscie moze w wielkanoc byc cos. Ale jak juz to w bundle :/

Zamiast walic konia do splash arta mozesz sobie kupic cos bardziej epickiego jak Dragonblade Riven, niesamowite animacje i splash art, niestety jest dostepna tylko w tydzien smoka czy jakos tak, ktory byl pare miesiecy temu.

Mam również tego skinacza do Riven lecz lepiej sprawuje się króliczek :3

True love survives all

Opublikowano

Skiny na wyprzedazy sa raz do roku :_;  Chociaz rzeczywiscie moze w wielkanoc byc cos. Ale jak juz to w bundle :/

Zamiast walic konia do splash arta mozesz sobie kupic cos bardziej epickiego jak Dragonblade Riven, niesamowite animacje i splash art, niestety jest dostepna tylko w tydzien smoka czy jakos tak, ktory byl pare miesiecy temu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mi się skiny do Riven wgl nie podobają, ale jak już to wybrałabym crimson elite/redeemed/battle bunny. Całkiem ładnie wyglądają z tych co są do wyboru, chociaz żadne według mnie 'dupy nie urywa'.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Króliczek, ładny splash, wygląd postaci w grze, uroczy ogonek i uszy <3

Opublikowano

Króliczek wygląda całkiem ok in game jak dla mnie + uszka podczas używania "e". Ale odkupiona riven ma jak dla mnie lepszy splash art i lepiej wygląda po odpaleniu ultimate'a. (mam obydwa)

giphy.gif

Opublikowano

Królik>Championship>Dragonblade>Redeemed>Crimson

Osobiście polecam królika, c**j z tego, że dużo osób go ma, ma najładniejszy splash, zmienione animacje, fajny miecz na ulcie i kosztuje tylko 975rp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...