-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
qaskai
qaskai
Witam. Wiem, że jest to zły dział i proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego. (pisałem to tutaj, bo się spieszyłem) Posiadam laptop LENOVO
sprzed 1,5 roku. Specyfikacja: procesor intel core i5-4200 2.5GHZ
karta graficzna: zintegrowana (ta lepsza AMD Radeon 8500M series)
RAM: 6 GB
Mam taki problem. Prawie w każej grze wymagającej więcej typu GTA V czy nawet w Cvilization V, FIFA 15 mam ściny, które trwają około 5-15 sekund, a potem przez około znowu tyle samo czasu gra chodzi idealnie. Nawet nieraz w COD 1 miewałem taki problem. Zrobiłem test, odpaliłem GTA V w okienku i obok włączyłem program do mierzenie temp. procesora. Przed wlaczeniem gry temp. wynosila okolo 50/60 stopni. Gdy wlaczylem gre temp zaczela podchodzic do 85-89 stopni. Gdy osiagnela okolo 90 stopni zaczynaly sie te sciny i temperatura w czasie tych scin spadla do 75-79 stopni. Gdy sciny ustaly temperatura znowu rosla az do 90 stopni i znowu zaczelo scinac, a temp. spadla do 79 stopni. I tak w kolko. Prosze o odp
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.