Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wiedźmin 3 mi pójdzie?

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę wiedzieć czy odpalę Wieśka 3 na moim sprzęcie, jeśli tak to na jakich (mniej więcej) ustawieniach będę mógł pograć, aby mieć powyżej 30fpsów (o ile taką liczbę w ogóle osiągnę).

System: Windows 8.1 Pro 64 bit

RAM: 8 GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX750Ti 2 GB

Procesor: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.9 GHz

Pozdrawiam.

Opublikowano

o.O

Mam nadzieję, że to jakiś żart. Na jakich ustawieniach?

Te FPS to tak wymyślone. Masz procesor AMD troszkę słabszy od mojego kolegi, który ma bardzo podobne do ciebie parametry.

Jak miał jedną kartę graficzną (2gb) to chodziło mu na 10 fps. xD Gdy dokupił jeszcze jedną, to chodziło spokojnie na 40 FPS.

­

­

Opublikowano

Marne szansę mój bracieszko!
Karta graficzna tylko do grilla.:(

Opublikowano

Nie wiem skąd wy tą wiedzę bierzecie...

Gra powinna działać stabilnie - 30fps. Karta graficzna wystarczająca. Procek nie jest najwyższych lotów, ale wystarczy. Oczywiście nie na wysokich ustawieniach. Przy średnio-niskich ustawieniach i niższej rozdzielczości(powiedzmy rzędu 1280x768) powinno być ok.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Nie wiem skąd wy tą wiedzę bierzecie...

Gra powinna działać stabilnie - 30fps. Karta graficzna wystarczająca. Procek nie jest najwyższych lotów, ale wystarczy. Oczywiście nie na wysokich ustawieniach. Przy średnio-niskich ustawieniach i niższej rozdzielczości(powiedzmy rzędu 1280x768) powinno być ok.

Są jakieś szanse, żebym na najniższych w 1440x900 miał 30+ fps?

Opublikowano

Tak. Srednio-niskie na niższej rozdzielczości, lub niskie na nieco wyższej. Tak czy siak stabilne 30-35fps powinieneś mieć. Oczywiście pod warunkiem, że system w miarę czysty i nie masz xx aplikacji uruchomionych w tle.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...