Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak masz kupować xBoxa 360, to nie kupuj PS2 jeśli nie stać Cię na PS3. Chociaż i tak PS3 byłby lepszy, jest wstecz kompatybilny, czyli możesz odtwarzać gry PS2 i PS1, a do tego jest najtańszym odtwarzaczem Blu-Ray. Oraz PS Network działa w Polsce, nie to co xBox Live ;) Ja bym trochę poczekał, dozbierał pieniądze i kupił PS3.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Znajdź na allegro używane ps3, ja mam używke, kupiłem za 999 zeta albo 900 nie pamietam, +2 gry gta 4 i gran turismio,80 gb dysk twardy + pad,+gwarancja na 1,5 roku ;]

I nic nie jest porysowane dokładnie jak nówka ;] znajdziesz jakies ps3 na pewno na allegro, xbox to syf

@edit- aha chcialem ci powieddziec ze niedlugo bedzie mozna przerobic ps3, dawno przlamali zabezpieczenia, i prawdopodobnie za granie w necie nie będzie banów, bo to nie jest to samo co xbox live...

Opublikowano

Ja kupiłem ps 3 za 1100 zł nowego -.- mam i xboxa i ps 3 ps3 jest lepszy graficznie techincznie etc :

PS 3

-Gry przez neta za free

-Dobra parametry sprzętu ;>

-Blue rey (czy jak to się piszę :D)

Xbox 360

-zajebiste joisticki ;D

-Fajny interfejs

-Dużo gier po pl których nie ma na psa :>

No i chyba all ..

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Poczekaj jeszcze, jak uzbierasz więcej lasy to sobie zakup PS3

X

by Me.

Opublikowano

Mam 360 arcade :) Polecam :D fajny sprzęt :] ale wolę PC więc bd sprzedawać xboxa ^^

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Powiem Ci tyle ;) 3dni posiadałem konsole. Nie grałem na niej po 20 h tylko od 3 do 5 godzin i teraz jest błąd E74 czy coś takiego i nie idzie odpalić konsoli, a nie mam chęci jej nawet naprawić ;/ bo wiem co trzeba zrobić by z powrotem działała. więc polecam PS3 bo posiadam już pół roku i nic się nawet nie zacina ;)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Wg. mnie źle zrobiłes, powinieneś kupić xboxa, a tak to będziesz za każdą grę płacić 160-220 zł, bo tak te blokade niby złamali a przerobić się nadal nie da...

Za grę na x'a przerobionego płacisz 4-6 zł.

Napisałeś, że na PS3 nie masz funduszy, to teraz płać za gry 200zł.

Pozdrawiam

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po 1 xobox jest mniej dopracowany trzeba płacić za neta więc za gry się po części oddaj do tego jest awaryjny chodzi mi o czerwone takie kreseczki wokół przycisku ... wtedy naprawa trochę kaosztuje a błąd częsty do tego jak grasz i poruszysz xoboxa to laserem ci po płycie przejedzie tak że jej już nigdzy nie włączysz ;> (ja tak miałem 2 razy ale w niektórych tego nie ma)

Dla tego dobrze postąpiłeś kupując psa...

Ja ci polecę battlefielda bad company 2 przez neta granie miodzio ... i nie zapominaj o hd !

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

A mogliście zrobić 50/50 i gry na spółe kupować. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Xbox tak samo jak PlayStation znudzi Ci sie szybko ^-^.

Pare miesiecy grania i koniec... Przynajmniej ja tak mialem xD. Mam Play-a i Xbox-a gdzies w kacie bo mi sie znudzily juz ; D.

Lepiej kup sobie jakies gry albo cos do kompa. Albo sobie cos innego kup ; ).

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

up jak sie nie kupuje gierek nowych to tak jest ^^

pierdoły gadacie jak sie bierze ekipe na psstore i kupuje 5 osob na jedna gre to wychodzi może 20 zl na gre lub kupować gry na allego przejść i sprzedać kiedy jest jeszcze na cenie ( no chyba że gra jest fajna )

mi właśnie wczoraj padł laser blu ray w konsoli ( kupiona tydzien po premierze czyli trzymała długo) i kupuje nowa ^^

Polecam z tych w które grałem LBP . Uncharted 1 i 2 Bad Company Motorstorm

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Możesz też sobie kupić GTA 4, o wiele lepsze rozwiązanie niż na PC'ta, sam grałem, jest miodzio i na długo Cię wciągnie ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

powiem ci dlaczeg moim zdaniem PS3 jest gorszy od Xbox 360

1.Xbox jest przerabialny

2.Xbox jest bardziej rozwijany pod względem Gier dlaczego ?

Microsoft dał programistom XNA a dla PS3 trzeba wykupić drogi Dev Engine czy jakoś to się nazywa

Opublikowano
Wg. mnie źle zrobiłes, powinieneś kupić xboxa, a tak to będziesz za każdą grę płacić 160-220 zł, bo tak te blokade niby złamali a przerobić się nadal nie da...

Za grę na x'a przerobionego płacisz 4-6 zł.

Co do tego, to ceny gier na XBox'a i PS są porównywalne. Do tego PSN działa w Polsce, bo z XBox 360 Live możesz się na razie pożegnać ;)

PS3 to najlepszy wybór. Do tego, jeśli kupiłby nawet XBox'a ze sklepu, wtedy ma gwarancję, przerabia go - gwarancji nie ma, teraz mogłoby się coś popsuć i XBox idzie na śmietnik...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Wersja Arcade Iksa jest podobna straaszna nie ma wejścia HDMI i podobno się tnie

Tak mi mówili koledzy ja mam PS2 i może kupie 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...