Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierwszy set broni.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zacząłem się bawić w 3d Max'ie i udało mi się stworzyć cały set broni. Zrobiłem go z broni jednoręcznej, która

zawsze mi się podobała, ale był tylko miecz no i ewentualnie łuk, który średnio pasował. Czasu troszkę mi to zajęło, coś

koło 8-10 godzin.

Chciałbym poznać wasze opinie.

L1G1vl4.jpg

wpZWnkC.jpg

HnVrsDx.jpg

DxBo967.jpg

Pozdrawiam,

dzekon

Opublikowano

­Bardzo fajne, ten wachlarz chyba źle się trzyma, albo mi się wydaje ;)

jest dobrze ustawiony na pewno, tylko takie złudzenie z tego względu, że ma zrobione dodatkowe dwa ostrza tuż przy dłoni.

łuk, z którego ustawieniem męczyłem się długo..

5c7nuDI.jpg

­

Opublikowano

Przecież ten set był udostępniony tylko chyba czerwony?

No jasne, że był. Pewno na stronie privateservoerosmetinos2dlampcforumcopyipastelubtezpastewklejkopiujtamilike.mt2.pl.priv.metin2.toutorial.videos.pastebin.com 

­

Opublikowano

Nie lubię w broniach jak są chude, powinny być lekko grubsze - (?), szczególnie w łuku czy dzwonie.

Jak na pierwszy raz jest całkiem spoko.

No jasne, że był. Pewno na stronie privateservoerosmetinos2dlampcforumcopyipastelubtezpastewklejkopiujtamilike.mt2.pl.priv.metin2.toutorial.videos.pastebin.com 

­

Spokojnie, to jest forumowy developer.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No takie powiem ze w pytke.

Jak na pierwszy raz w miare ladne przeszkadza mi wachlarz i miecz i luk (: Trenuj dalej a osiagniesz poziom Krula socketow.

Props

Ps. Przeraża mnie czas 8h? Tu jest roboty na 10 minut

1912513.jpeg

Opublikowano

­

Przecież gościu mówi prawdę, pobierz sobie byle jaką paczkę typu 150 broni a znajdziesz tam swoje. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież gościu mówi prawdę, pobierz sobie byle jaką paczkę typu 150 broni a znajdziesz tam swoje. xD

jak ja je sam robiłem... udowodnij a nie pierdolisz... od pobierania to ty jesteś.

­

Opublikowano

są tu 'twoje' dwa mieczyki ::

15891141988822694794.png

No z czegoś to musiałem zrobić... przecież napisałem na samej górze:

Zrobiłem go z broni jednoręcznej, która
zawsze mi się podobała, ale był tylko miecz 

I nie wiem gdzie widzisz dwa mieczyki, ale prócz czytania masz może problemy z patrzeniem. 

­

Gość Lajk™
Opublikowano

­Dżeko! jestem z ciebie dumny. Set z*********e mi się podoba :D

Zostaniesz moim modelarzem? :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No secik nie najgorszy, ale też nie najlepszy, trenuj dalej, a będzie Ci szybciej i lepiej wychodziły.

Opublikowano

No secik nie najgorszy, ale też nie najlepszy, trenuj dalej, a będzie Ci szybciej i lepiej wychodziły.

Od tego czasu zdążyłem zrobić z 4-5 setów..

najlepiej ten temat juz zamknać

­

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...