Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda system rang info o systemie od dystrybutora cs-a

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie od razu piszę że temat Polskiego Sebka to wielkie gówno, sam trochę to zwaliłem bo tamto co pisałem to jako "Awansuj wyżej" to też gówno.

To o czym i ja pisałem oraz on działało tylko na XBOXie 360, wtedy specjalną komendą można było sprawdzić elo w CS:GO.

System który znajduje się w CS:GO jest to Glicko 2, ogólnie to matematyka na poziomie chińskiego uczonego.

Pierwsze co robią to szukają RD(cokolwiek to jest)

post-797014-0-36411300-1435905002.jpg

lub

post-797014-0-78983600-1435905002.jpg

Ustalanie nowego Ratingu.

post-797014-0-17704800-1435905003.jpg

Standard wyliczania, wygrana to 1 punkt, remis 1/2 a przegrana 0.

post-797014-0-48669200-1435905003.jpg

I tak może wyglądać końcowa ranga, w miejsce RD i d wchodzą kolejne liczby i znowu pewnie wyliczanie.

post-797014-0-62468200-1435905366_thumb.jpg

Każdy raczej zrozumie co napisał, ich system jest lepszy ale bazuje na tym samym. Dlatego nie mogą dać na licznika by sprawdzić ilość punktów, bo nie da się tak tego zrobić.

Ale o co chodzi co chodzi? O to że pewnie w ich wyliczeniach każda rzecz jest brana pod uwagę, czyli może być ilość rzuconych granatów, ilość wystrzelonej amunicji, i jeszcze jakieś inne rzeczy,

Opublikowano

Chodzi mi o to że to co zrobił Polski Sebek w poradnikach to wielkie gówno, i to tak nie działa.

Opublikowano

Chodzi mi o to że to co zrobił Polski Sebek w poradnikach to wielkie gówno, i to tak nie działa.

też nie masz racji, ale jesteś bliżej niż ten gosciu

'started with ideas based on gicko 2'

improved over time

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...