Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot kopanie rud

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie pragnę poinformować, że nie jest to mój sposób. Ja go postanowiłem troszkę tylko bardziej opisać i udostępnić dla tych, którzy na to jeszcze nie wpadli.

1. Pierwsze co musimy zrobić to pobrać moda.

http://metin2mod.tk/privateservers.html

2. Po zalogowaniu się wchodzimy do ustawień moda ( takie 2 zębatki ).

3. Następnie jest taka zakładka  " FARM USTAWIENIA " Wybieramy tam rudę i zaznaczamy chodź i szukaj.

4. Odpalamy wallhacka. Wchodzimy na rudę, dosłownie.

5. Ustawiamy koordynaty w tej samej zakładce co punkt 3. Czyścimy wszystkie, które tam są i dodajemy za pomocą add.

6. Teraz na dole zamiast metina pojawia się ruda, klikamy w to i postać powinna kopać rudę. Czasami postać biega po całej mapie i sama szuka i kopie.

7. Teraz coś dla tych, którzy mają zwój przywołania rudy. Ruda trwa około 10 min a więc... odpalamy bs ( f8 w modzie ) ustawiamy czas na 800

i zamiast id zmianek wpisujemy id rudy. Wybieramy obojętnie jaki boni klikamy start. Ruda będzie spadać co 800 sekund.

71058 Zwój Przyw. - Ż. Miedzi
71059 Zwój Przyw. - Ż. Srebra
71060 Zwój Przyw. - Żyła Złota
71061 Zwój Przyw. - Ż. Jadeitu
71062 Zwój Przyw. - Ż. Ebonitu
71063 Zwój Przyw. - S. Muszli
71064 Zwój Przyw. - Ż.B. Złota
71065 Zwój Przyw. - Ż. Kryszt.
71066 Zwój Przyw. - Ż. Amet.
71067 Zwój Przyw. - Ż.N. Łez

8. Do tego odpalamy sobie jeszcze autopickup z dolnego paska.

Ten tut nie powstałby bez użytkownika 1361622928-U485574.pngxMisiaczek. Mam nadzieję, że jest jasno i wyraźnie. Jeśli nie proszę pytać. Liczę na zdjęcie %. :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ciężko o bana? Bo bym sobie z 4 konta zostawił w świątyni, ale jak mają być bany po kilku godzinach to spasuje :>

Opublikowano

To zależy czy gm są czujni na serwerze jak wiadomo za wallhacka jest ban :) Inna sprawa gdy masz zwój przywołania rudy wtedy szansa dużo mniejsza, gdyż wybierasz miejsce gdzie nikogo nie ma :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szansa na bana jest chyba minimalna. Przecież GM nie biega po mapach i nie szuka kopiących kont. Odpal sobie w jakimś miejscu na uboczu i nie będzie problemu ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

zaraz zaraz @bartoooszek na ktorym serwerze ­teraz odpalimy moda? chyba, że ja o czymś nie wiem o.O. Większość serwerów ma chyba zabezpieczenie przed modem więc nie nie działa.

Opublikowano

Jeśli już odpalicie moda na jakimś serwerze to będzie działać, bez moda nie da rady :)

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Działa chyba tylko ten w macro, ale trochę z nim pierdzielnia. :D

daj spokój xD

to by było genialne jak by makro dało się dodać na procesy i żyła była by nieskończona :P

Opublikowano

No fakt, ale jako tako udało mi się dopasować czas do serwera Kaguya i w miarę szybko to idzie. Póki co to nic innego nie zostało. Mining bota nikt jeszcze nie udostępnił.

2mzof5.jpg
Opublikowano

No fakt, ale jako tako udało mi się dopasować czas do serwera Kaguya i w miarę szybko to idzie. Póki co to nic innego nie zostało. Mining bota nikt jeszcze nie udostępnił.

Ja mam w m2bobie :). Tylko teraz czekam na update bobka i postawię bota na kopalni :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...