Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać tych użytkowników forum, co mają lub mieli jakąś przygodę z tenisem.Chciałbym zacząć się bawić w to, i zastanawiam się jaką rakietkę kupić.

Mój maksymalny budżet to 150~ zł. Podajcie jakieś linki do rakietek, lub nazwy ;)

Z góry bardzo dziękuje ;)

Logo.JPG

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać tych użytkowników forum, co mają lub mieli jakąś przygodę z tenisem.Chciałbym zacząć się bawić w to, i zastanawiam się jaką rakietkę kupić.

Mój maksymalny budżet to 150~ zł. Podajcie jakieś linki do rakietek, lub nazwy ;)

Z góry bardzo dziękuje ;)

Szczerze mówiąc to po pierwsze nie kupuj rakiety przez internet.Ponieważ kupujesz kota w worku, najlepiej iść do sklepu wziąć różne rakiety w ręce i porównać sobie, którą lepiej Ci się trzyma, jaki rozmiar rączki itp. :)

Opublikowano

Whilson jest jedną z lepszych firm, mam i polecam.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz cenowo jest dokładnie, bo grałem jakieś 6 lat temu.

Whilson jest jedną z lepszych firm, mam i polecam.

Wilson*, Babolat i Head to trzy wiodące marki, które posiadają dość porządny sprzęt. :P Babolata miałem i mogę polecić, a wiadomo co jakiś czas naciąg trzeba i tak wymienić, bo może pójść. P

Opublikowano

No dziękuje za pomoc, niedługo wybiorę się do sklepu sportowego i kupuje sobie coś z tych wymienionych firm ;)

Do zamknięcia :)

Logo.JPG

Opublikowano

No dziękuje za pomoc, niedługo wybiorę się do sklepu sportowego i kupuje sobie coś z tych wymienionych firm ;)

Do zamknięcia :)

Jeszcze dodam od siebie co nieco i zamykam temat, ważna jest też waga rakiety, możesz wziąć mniejsza junior babolata albo większą, cięższą minimalnie od wilsona. Polecam WIlson, sam posiadam, kupiona za ok 200 zł. Model mogę Ci za ponad tydzien na PW napisać.

Ważna jest taśma, jak Ci się trzyma w rękach (aczkolwiek w razie "w" zawsze możesz ją wymienić).

Polecam także zakupić od razu do rakiety tłumik ;-)

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...