Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem laptop sluchawki

_69_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem taki jak : mam laptopa i do niego jedno wejście na słuchawki. Sluchawki mam razem z mikrofonem. Co zrobic aby w tym 1 wejsciu jak podlacze sluchawki dzialal tez mikrofon ze sluchawek ?

Opublikowano

O przejściówkę do danego typu/modelu  laptopa, są dwa typy z dwoma możliwościami czyli normalnie są cztery przejściówki. Każda jest inna i nie są względem siebie kompatybilne.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przyjściowka z jacka na 2x jacka zielony i roz to ksozt koło 10 zł

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

To mu przynajmniej napiszcie albo podajcie dokładnie jaką bo jak pisałem są cztery różne i każda jest inna.

Jak na razie nie raczył podać nawet firmy czy modelu ;)

Opublikowano

To co że wygląda , chyba jednej rzeczy nie pojmujesz, wszystkie cztery wyglądają tak samo.

Jak chcesz mu pomagać znajdź mu pasującą a nie pierwszą lepszą co znajdziesz w google. 

Gemebirdy nie pasują do większości Lenovo i Dell, tak samo telefonów zwłaszcza Sony 

Kilka tematów było już na ten temat na forum, wystarczy że sobie poszuka tematu , tam ma rozwiązanie i opisy wtyczek dla typów laptopów 

Opublikowano

No to szukaj takie która będzie pasowała do tego laptopa ( najlepiej sprawdzić ) chyba typ B  Left/Right/MIC/GND , ewentualnie możesz kupić cokolwiek ale kupisz w ciemno 

Zwykle w dokumentacjach laptopów napisane jest typ gniazda albo symbol. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...