Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Corki, Gragas lub ktoś inny?

PolishLogic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż mam problem nie wiem kogo kupic :D

Mam 8 lvl i zastanawiam sie kogo kupic <gralem kiedys w lola 30 lvl gold 3> ale zrobilem sobie 2-letnia przerwe i dosc wiele sie pozmienialo.

Mam 3150 pz

Zastanawialem sie nad takimi postaciami jak:

Corki

Gragas

Mozecie powiedziec tez czy kupic cos innego, czy moze zbierac i kupic sobie kogos za 6k

Z gory dzieki za pomoc :D

Opublikowano

Polecam dozbierać jeszcze troche do riven. Mega mobilna postać z dość sporym dmg. Jak ogarniesz to mega ciężko jest Cię zabić, ale nie jest to jedna z łatwiejszych postaci

Opublikowano

Top - Ekko, Shen, Gnar, Hecarim, Riven, Ryze

Jungle - Sejuani, Lee Sin, Gragas, Ekko, J4

Mid - TF, Annie, Putin, Orianna, Jayce

Adc - Vayne, Corki, Jinx,

Supp - Braum, Thresh, Annie, Nautilus

Co mocno ciśnie... z topa riven, ekko, jeśli nie jesteś pewny siebie, to ryze. Jungla to lee, J4 do carry na takim lvlu, mid - świetnie się spisuje Anka, Ori fajna, jednak najlepszy jest obecnie Jayce w takich warunkach, spokojniejsza gra to Putin. Ewentualnie coś miłego to kogmow, pod ap oczywiście. Na adc corki ma świetne predyspozycje, natomiast ogarnięta Vayne z Threshem, Anką, czy Braumem robi o wiele więcej. Jeśli będziesz musiał iść na supporta, polecam tanią Ankę.

Na Twoim miejscu kupiłbym Ankę/Ryża pierwszego, uzbierał na Lee lub Vayne a potem meta się zmieni... jeśli chcesz ambitniej, to Jayce.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Obecnie wprowadzili tańsze runy, więc jak nie masz mocnego priorytetu na postaci, to możesz nawet na Twoim 8 levelu kupować, chociaż to się za bardzo tam nie przyda, samo Twoje doświadczenie powinno ich zmiażdżyć (nie licząc smerfów). Na Twoim miejscu albo zrobiłbym sobie zestaw gównorun na 10-tym albo na poważnie 20-25. 

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...