Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Midlaner

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje midlanera który nie jest zbyt trudny ponieważ nie lubię za bardzo grać na midzie ale muszę kogoś kupić w końcu a więc to moje wymagania

1.Silny Mid ( zeby łatwo było zgarnąc kilka killi i potem juz tak troszke gierke carrować )

2.Mobilny

3.Średnio ciężki żebym mógł go w max 2tygodnie ogarnąć

4.Żeby mógł uciec jak ktoś ganknie

Wiem ze nie ma postaci która na 100% spełnia moje wymagania ale zeby chociaz spełniała 2/3 z tych rzeczy

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

­Twoje wymagania idealnie spełnia Ahri.

+ Mobilna

+ Dobry dmg

+ Snowball

+ Charm

+ True dmg

+ 3x dash

+ Poke

- Dość ciężko się nią farmi

- Manożerna

Opublikowano

Witam.

Poszukuje midlanera który nie jest zbyt trudny ponieważ nie lubię za bardzo grać na midzie ale muszę kogoś kupić w końcu a więc to moje wymagania

1.Silny Mid ( zeby łatwo było zgarnąc kilka killi i potem juz tak troszke gierke carrować )

2.Mobilny

3.Średnio ciężki żebym mógł go w max 2tygodnie ogarnąć

4.Żeby mógł uciec jak ktoś ganknie

Wiem ze nie ma postaci która na 100% spełnia moje wymagania ale zeby chociaz spełniała 2/3 z tych rzeczy

Napewno Lissandra

Plusy:

- duża mobilność

- bardzo trudna do zgankowania (dzięki umiejętnościom W oraz E, a także ulti)

- zadaje duże obrażenia

- potrafi spowalniać, unieruchamiać i ogłuszać

- ultimate mający kilka zastosowań (możemy go rzucić na cel pojedynczy co powoduje jego ogłuszenie oraz zadaje mu spore obrażenia, lub na siebie co zapewnia nam nieśmiertelność a następnie rani wszystkich przeciwników w pobliżu)

Minusy:

- krótki zasięg umiejętności

- trudna do opanowania (skillshoty)

- umiejętności kosztują sporo many

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Ja Ci polecam Ezreala z SMITEM 

Plusy:
- krótki cooldown na Q skill
- spory zasięg umiejętności
- dobry harrasser
- wbudowany Flash (E skill)
- ultimate o zasięgu globalnym

Minusy:
- typowe wady Ranged Carry (papierowy, zależny od many, słaby w zwarciu itd)
- praktycznie wszystkie umiejętności to skillshoty (wymagane DOSKONAŁE opanowanie skillshotów, aby gra Ezrealem była efektywna)

Tu masz poradnik na yt : https://www.youtube.com/watch?v=ZVEg2VEYVOY

xD 

Opublikowano

Posiadam wszystkie z tych postaci i nie przypadły mi do gustu myślałem nad azirem ale nie wiem czy jest dobry w tym momencie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@Zgredxx sprobuj fizza bardzo prosta postac a bardzo op masz op dmg mobilnosc z E i Q jak umiesz wykorzystac stuna z R zmniejszanie heala z W unikanie skilli z E efekt z widmowego tancerza na pasywce no z*******a postac jednym slowem polecam ;]

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma niczego lepszego niz syndra . Kombinacja q+e moze przesadzic o zwyciestwie + potezny ult z nastackowanymi 6 kulkami moc nieziemska :)

Opublikowano

Ja Ci polecam Ezreala z SMITEM 

Plusy:
- krótki cooldown na Q skill
- spory zasięg umiejętności
- dobry harrasser
- wbudowany Flash (E skill)
- ultimate o zasięgu globalnym

Minusy:
- typowe wady Ranged Carry (papierowy, zależny od many, słaby w zwarciu itd)
- praktycznie wszystkie umiejętności to skillshoty (wymagane DOSKONAŁE opanowanie skillshotów, aby gra Ezrealem była efektywna)

Tu masz poradnik na yt : https://www.youtube.com/watch?v=ZVEg2VEYVOY

Możliwe ze kupię tego Eza ale mam pytanie czy łatwo jest wygrac na niego linie ? bo nie chce kupic postaci którą bedzie jechał np yasuo który gra nim 3-4 gry w całym swoim zyciu

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Możliwe ze kupię tego Eza ale mam pytanie czy łatwo jest wygrac na niego linie ? bo nie chce kupic postaci którą bedzie jechał np yasuo który gra nim 3-4 gry w całym swoim zyciu

No niestety minus tej postaci jest taki, że ma strasznie słaby Early ale jak zbugujesz tą maczetę + np echo luden to w late jest kosa to zabijania ;P 

xD 

Opublikowano

No niestety minus tej postaci jest taki, że ma strasznie słaby Early ale jak zbugujesz tą maczetę + np echo luden to w late jest kosa to zabijania ;P 

Dobra jednak go nie kupie bo bedzie wycofane działanie z Echo luden itp

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

F5 (Chyba mogę)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Kupiłem Azira do zamkniecia

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na mida Polecam Annie tania :) skin Panda dość fajny i supcio misio :D Annie ma ogromny burst jak masz troche ap to na combo rozłożysz adc czy przeciwnego mid-linera :) - mała możliwość ucieczki :)

Opublikowano

Na mida Polecam zdecydowanie Orianna, dobre teamfighty, late oraz start game, i piękne kombo (Q,R,W,E), bardzo łatwo możesz używając na siebie E a następnie W (doda ci speeda i spowolni przeciwnika)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...