Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy opłaca się mainować postać która jest tylko junglerem?

Groboswendis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej.

Czy opłaca się mainować taką postać?

Czy daje to taki sam efekt, jakbym np. mainował Yasuo na midzie?

Chodzi mi o to czy warto mainować taką postać która jest typowym junglerem, praktycznie niczym innym.

Sorki za taki dziwny temat ale to jedna z rzeczy których nie mogę ogarnąć to pomyślałem że zapytam.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Tak jak wyżej.

Czy opłaca się mainować taką postać?

Czy daje to taki sam efekt, jakbym np. mainował Yasuo na midzie?

Chodzi mi o to czy warto mainować taką postać która jest typowym junglerem, praktycznie niczym innym.

Sorki za taki dziwny temat ale to jedna z rzeczy których nie mogę ogarnąć to pomyślałem że zapytam.

Z góry dzięki.

Dzieci, nie jesteście z Korei -_-

Gdzie przyjemność z gry? Po co cisnąć cały czas jedną postacią do znudzenia? Lubisz postać - graj nią do oporu, co cię obchodzi, że po nerfach, że słaba itd. ważne żeby mieć satysfakcję z gry

Opublikowano

Jak dla mnie granie tylko i wyłącznie jedną postacią nie jest dobrym pomysłem, ponieważ jeżeli zostanie zbanowana to masz lipę. Poza tym szlag mnie trafia jak mam na lastpicku "Best Riben Eune", który oczywiście ma w dupie pick order i mam później w drużynie duo topa etc.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...