Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja, zakup RP - czy zadziała?

√iק

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak patrząc jak doładować RP na rosji doszukałem się takiego sposobu :

Wybrałem opcje płatności dla : Lithuania -> paySera - > Polska itp -> i tam jest opcja po ustawieniu wszędzie na Polska Tradycyjny przelew .

Teraz moje pytanie czy jak to wezmę i wpłacę to po jakim czasie tak mniej więcej dostane te RP oraz czy wgl dostane owe RP'ki . ?? Za pomoc dam kilka lajkuf ;d

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Kup PSC czyli paysafecard. Idziesz do jakiegoś kiosku najlepiej do kolportera. Prosisz o psc za np. iles tam rubli i masz tam kod i wpisujesz w lolu. Możesz jeszcze na allegro poszukac ;] Liczę na like

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

A ja wiem, ze sie dalo na rosji przez PSC doladowywac.

Jesli jest opcja paypal to mozesz przelewem tradycyjnym wplacic na paypala ---> kupic rp, bezpieczniej

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nawet jeżeli jest tam opcja paysafecard, to itak nie dasz rady jej użyć, tak samo jak na turcji. Wyskoczy informajca typu "Kod Paysafecard nie został zakupiony w danym regionie" i trzeba napisać do rito aby dodali rp

ręcznie.

edit. Przez konto psc tez nie da rady :] kiedyś próbowałem.

Opublikowano

RP dostaniesz to jest pewne,lecz po jakim czasie to Ci dokładnie nie napisze. Zdaje mi się że to około 2 dni by było coś,lecz jak pisałem nie wiem dokładnie.

Opublikowano

Jeśli bardzo potrzebujesz tam rp to napisz do supportu, co jak co ale kupić rp to oni ci zawsze pomogą.

Opublikowano

Po zmianie kraju na Polskę przy płatności mogłem zapłacić via PayPal i otrzymałem RP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...