Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem się z grą.

Daro666x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś grałem sobie gierkę wczesniej pare gierek wstecz jakis gosc sie do mnie przyczepił że zle zagrałem i coś pisął o ddosowaniu, pare gierek po tym jak to pisał w połowie wywaliło mi gre czekałem 1 min w gierce w koncu z niej wyszłem, tylko że przez 2 godziny niby ona nadal istnieje a w historii jej nie mam ani ja ani moi teammejci nie moge nic robić na profilu ani grać non stop gdy próbuje wejsc do gry jest czarny ekran 10 sekund później takie coś:

http://pl.tinypic.com/r/24ec4yr/8

Zaczynam sie niepokoić co mam robić ?? czy reszta teamu ma to samo ? czy to jest drop hack czy ddos na mnie ? Help fast ;/

Jeśli chodzi o moje łacze wszystko normalnie działa przy właczaniu lola jak i surfowaniu w internecie

Opublikowano

Mam rozumieć, że byłeś w gierce po minucie czekania wyszedłeś z niej i przez 2 godziny był ten błąd? I tak już się dawno zakończyła jeśli dobrze zrozumiałem.

Wyłącz i włącz z powrotem lola powinno normalnie działać.­ Nie blokuje Ci tam nic np anti-virus?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mam rozumieć, że byłeś w gierce po minucie czekania wyszedłeś z niej i przez 2 godziny był ten błąd? I tak już się dawno zakończyła jeśli dobrze zrozumiałem.

Wyłącz i włącz z powrotem lola powinno normalnie działać.­ Nie blokuje Ci tam nic np anti-virus?

tak gierka trwała juz około 15 min nastepnie złąpałem laga przez min nic się nie działo wyszedłem z gry by wejsc do niej na nowo czasami to było szybszym wyjsciem niz czekanie w grze po czym juz niestety niby do teraz nie mogę do niej wejść. :)

@ Żadne relogi i restarty systemu nie pomagają, reinstal klienta tez nie pomoże na 100 % bo bład jest w serwerze gdzie niby trwa gra nie w cliencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...