Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blue screeny po formacie

F1eldo

Pytanie

Opublikowano

Witam. Tydzień temu zrobiłem format mojego komputera. Dziś mam aktualnie problem z blue screenami i przeglądarkami. Właśnie zrobiłem skanowanie programem HitmanPro i znalazł mi 9 szkodliwych plików (naszczęście tyle). Jak widać na screenie w lewym górnym rogu po zminimalizowaniu i ponownym kliknięciu dzieje się właśnie o tak. Muszę pary razy poklikać by znów wróciło do siebie. A teraz do blue screenów. Czytałem na forach o tym, że to może dziać się przez realtek HD audio. Usunąłem go i pobrałem oryginalnie ze strony producenta, jednak na marne. Z góry dzięki za pomoc.
post-504814-0-73483400-1435864454_thumb.jpg

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym folderze nic nie ma.

Każdy BSOD zostawia po sobie plik w tym folderze, więc ich brak świadczy o tym, że żaden niebieski ekran nie wystąpił lub że wyczyściłeś ten folder jakimś programem (np. CCleanerem).

Czy problem widoczny na zrzucie ekranu występuje tylko z Chrome? Jeśli tak, spróbuj:

• uruchomić przeglądarkę w trybie incognito, który domyślnie działa bez rozszerzeń i zobacz, czy problem ustąpił.
  • zainstalować przeglądarkę ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...