Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czyli jak się na topie sprawy mają

MIneNinja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no elo

Kiedyś mainowałem Aatroxa po chamsku, grało mi się nim spoko, wiadomka, dobry ss, pasywa, długi miecz, ale! Było to z pół roku temu. Jak teraz z topem? Warto się pchać tam mym Aatrosiem? Czy meta się zmieniła? dywizja gold V ofc, a przydałoby się polecieć wyżej. Jakim teraz champem warto grać na topie? dzięki za odp, jak takie będo

beka z bronzów

Opublikowano

Aatrox w obecnej mecie tanków sprawuje się słaboo. Lepsze są takie picki jak np.

Irelia która ma świetny sustain, tanky

Gnar masa cc tanky dmg jest

Maokai

a z tych ,,mniej tanky" to rumble jak wygrasz linie to sam kerujesz (jak ogarniesz ulta xD )

Opublikowano

no elo

Kiedyś mainowałem Aatroxa po chamsku, grało mi się nim spoko, wiadomka, dobry ss, pasywa, długi miecz, ale! Było to z pół roku temu. Jak teraz z topem? Warto się pchać tam mym Aatrosiem? Czy meta się zmieniła? dywizja gold V ofc, a przydałoby się polecieć wyżej. Jakim teraz champem warto grać na topie? dzięki za odp, jak takie będo

Nie.nie.nie - 3 razy NIE dla Aatroxa w obecnej mecie. Teraz na topie najlepiej grać tymi prawdziwymi "offtankami" którzy nie dość, że mogę mieć sporo HP to wypłacają tyle dmg co niekiedy ADC. Zrezygnuj z grania nim.. przynajmniej do jakiegoś buffa, ewentualnie do kolejnego sezonu. Z tego co piszesz to chcesz być znacznie wyżej niż GV no to polecam Ci te postacie w kolejności jakiej Ci tu zaprezentuje : Riven > Irelia > Gnar > Chogath ( AP / tank )  > Maokai > Vladimir > Jax ( ale musisz bardziej iść pod tanka, niż ad ) .

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...