Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terrara 1.3 Problem z serwerem

MCBil0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heeej, Spotyka mnie dziwny błąd o którym nic nie znalazłem na Google. Wygląda to w ten sposób że nie działa opcja "Host & Play" Kiedy wybieram tę opcję terraria zostaje na "Starting server" A każda próba wyłączenia przyciskiem "Cancel" zakańcza się błędem gry i wyłączeniem jej. Serwer pobierany z oficjalnej strony też nie działa, ponieważ kiedy uruchamiam go na oknie poleceń nic się nie wyświetla jak...A powinien się wystartować serwer.

System: Windows XP - oryginalny - Service Pack 3
Terraria: Steam

Opublikowano

Jeśli masz Xp to nic nie możesz z tym zrobić, musisz czekać na nowy patch gry/musisz czekać na net frameworka 4.5 [który jest wymagany aby nie było crashy] aż będzie pod xp.

Opublikowano

Od update'a do Terrari 1.3 możliwe jest zagranie z kolegami używając Steama, więc opcja Host & Play jest niepotrzebna.

Poza tym słyszałem ostatnio że opcją Host & Play nie jest w ogóle dopracowana, i muszą ją naprawić.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Mam ten sam problem ale mam 7 oryginalna terraria na steam nie moge zrobic serwa programem od terrarii ani host & play bo crash robi ja cos mam źle czy to terraria ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...