Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Save'y w terrari

PaZo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam problem od wielu wersji gry bawię się na jednym świecie i co wersje przerzucałem sobie go do folderu save i wszystko było okej. Po patchu 1.3 coś uległo zmianie gdy wrzucam stary save do folderu w grze nie wyświetla mi się on jako grywalny dodam że posiadam grę na steamie i stąd moje pytanie czy nie da się jakoś tego naprawić bardzo mi na tym zależy mam tam wszystkie zebrane rzeczy. Czy raczej cały save jest do wyrzucenia ?.

Pozdrawiam PaZo.

Opublikowano

Na jakiej wersji świat był początkowo tworzony?

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

możesz wysłać swiat do mnie... możliwe że uda się go odratować...

w sensie.... odtworzyć z zapisanymi zmianami tyle że jako nowy...

jeszcze małe pytanie...

- World1.wld

- World1.wld.bak

który ze światów wrzuciłeś ?... zgodnie z prawem RP ( joke ) 

ale aby poprawnie dodać świat do listy... musisz dodać <Nazwa śwaiata>.wld

ważne jest zakończenie nazwy świata...

jeśli na końcu masz bak to jest to plik z ostatnimi zapisanymi zmianami na wypadek jakby

coś stało się światu... ale widocznie twórca nie do końca przemyślał kiedy gracz skasuje oryginalny świat :P

który z tych 2 dodales do Worlds w folderze Terraria ?...

Opublikowano

Wystarczy że dostarczycie mi swoje "zepsute" światy nie ważne z która końcówka...

i mam szansę je dla was odzyskać... Mapa się zbugowała ale liczby tworzące ją nie...

do czasu aż istnieje dowolny zapis świata... można go odwzorować na podstawie tych danych...

więc wystarczy że dostanę kopię świata... wystarczy wysłac mi na Emaila i ja zobaczę czy da się coś zrobić...

Email: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...