Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam InvEditor/Gameiki pod Terrarie 1.3.0.x

nanaki123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)
Mam do was pytanie. Czy wie ktoś, czy jest już jakiś Inventory Editor // Gameiki mod pod Terrarie 1.3.0.x ?
Z góry dziękuje za pomoc ! :)

Opublikowano

Warto sie zapytać :D A potrzebuje tego, bo nie chce mi sie tych wszystkich itemków z tego update'a zdobywać po to, żeby tylko sie nimi pobawić // zobaczyć jak działają :D

Znalazlem jakiś atom0s'a tylko chyba jest płatny, ponieważ linków do pobrania nie podał, tylko był link do donate'a :P

Może jest jakiś save ze wszystkimi itemkami :P ?

Opublikowano

Ja ci radzę nie cheatuj, bo nowe itemki są bardzo łatwe do zdobycia, a rzeczywiście są fajne. Jedyne co musisz znaleźć to statek zwiadowczy, jak odleci to będziesz miał inwazję. Na czas inwazji zrób z 7-10 kratek na ziemią pokoik, oraz zrób dół by przeciwnicy nie mogli wyskoczyć i zalej lawą (na niskim poziomie lawy przedmioty się nie spalają). Farmisz z tamtych monety, i wtedy zajmij się bossem - latającym statekiem, który ma bardzo dobry drop, a łatwo go znniszczyć. Żaden z jego ataków nie przechodzi przez ściany, możesz bić go za pomocą Nimbus Rod, Chlorophyte Partisan  czy chociażby Death Sickle z Solar Eclipse (ogólnie wszystko co przenika przez ściany). Np. Laser Machinegun jest bardzo dobre, posłuży ci do pokonywania nowych bossów przy odpowiednich dodatkach do tego ;). Podczas inwazji mogą się zrespić nawet 4 bossy za jednym zamachem.

@Edit

Na świecie musi być zabity golem by się ten statek zrespił.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Popieram użytkownika @pingwin1324 , cheatowanie jest bez sensu, jeżeli nie ukończyłeś gry/świata w 100%.

Co do gameiki itp. to wątpię że to się szybko pojawi. Twórca/Twórcy muszą się na początku zapoznać z nowym kodem, o ile został on zmieniony.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

1. Gameiki to nie "haxy" ( emo ) - Tylko tryb Creative dla osób które lubią budować...

2. Gameiki jeśli masz / miałeś je powinieneś wiedzieć że ono może się samo aktualizować...

3. twoje haxy i Gameiki wyjdą kiedy zostaną skończone... obecnie mamy tylko 4 dni od wydania Terrari na 1.3....

- więc nie licz na zbyt dużo...

Opublikowano

1. Gameiki to nie "haxy" ( emo ) - Tylko tryb Creative dla osób które lubią budować...

Gameiki dla jednego jest haxem, a dla drugiego już nie. To zależy do czego go używasz.

obecnie mamy tylko 4 dni od wydania Terrari na 1.3...

Poprawka. Od wydania 1.3 minęły 2 dni.
Opublikowano

@PanTobi

Terraria wyszła

30 czerwca o 19 czyli była wtedy 5h.

1 lipca - 24h

2 lipca - 24h

3 lipca - 1h (o tej napisałem post.)

= 2 dni 6 godzin

Temat zamykam, bo robi się niepotrzebny spam. Jeśli autor będzie chciał abym ponownie otworzył, to proszę skontaktować się ze mną przez prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...