Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skrzynki otwierać?

AnonimGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanko jakie skrzynki otwierać żeby wylosować kose?Pewnie nie ma to znaczenia i za leży od szczęścia zastanawiałem się nad skrzynkami łowcy bo jest tam też wulkan. Czekam na wasze propozycje.Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma to znaczenia jaką otworzysz bo jeżeli szczęście ci dopisze to wypadnie tobie item który się zwróci.

Opublikowano

Chroma i Chroma 2 - tylko z nich lecą najdroższe kosy.  Z tych dwóch to Chroma 2 bo dodatkowo M4A1-s Hyperbeast.

Ewentualnie Falcion bo fajna AWP i AK47.

Opublikowano

Słyszałem że największe szanse na lepsze skiny są z otwierania tych co najmniej sie teraz otwiera tzn esport'y Bravo itp

Opublikowano

Słyszałem że największe szanse na lepsze skiny są z otwierania tych co najmniej sie teraz otwiera tzn esport'y Bravo itp

Słyszałeś....

Ogólnie, to polecam Chroma 2 i Falchion, bo wszystkie M4 Hyperbeast, AK i AWP są bardzo drogie. Dodatkowo z Falchionów nie lecą ci czerwone gówna typu Mac, lecz najpopularniejsze bronie (M4, AWP, AK).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...