Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacja item_proto do dropbota na pandoramt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zrobiłem sobie kiedyś dropbota na pandorkę, tylko zreinstalowałem system i już nie pamiętam jak się to robiło :D

Wyjebałem z item_proto wszystko oprócz sztabek, miecza, zbroi i potek, i niby wszystko ok, tylko jak dropi inne itemy niż sztabki to nie pokazuje ich nazwy, ale pokazuje że leżą na ziemi i jak mam nick np. XXX to jest XXX's i takie puste pole, i czasami przez to nie podnosi sztabek.Co muszę zrobić, żeby pokazywało na ziemi tylko sztabki?

Opublikowano

Pandorę zamykają 11 lipca. ;)

Serio?Jakieś oficjalne info?

Dobra, walić pandorę, jak bym to chciał na innym serwerze to co bym musiał zmienić?W jakim pliku?

Opublikowano

Witam.Zrobiłem sobie kiedyś dropbota na pandorkę, tylko zreinstalowałem system i już nie pamiętam jak się to robiło :D

Wyjebałem z item_proto wszystko oprócz sztabek, miecza, zbroi i potek, i niby wszystko ok, tylko jak dropi inne itemy niż sztabki to nie pokazuje ich nazwy, ale pokazuje że leżą na ziemi i jak mam nick np. XXX to jest XXX's i takie puste pole, i czasami przez to nie podnosi sztabek.Co muszę zrobić, żeby pokazywało na ziemi tylko sztabki?

@ blazej2222

Ej a po rozpakowaniu pliku item_proto to co trzeba usunąć żeby nie widzieć danych przedmiotów, coś z item_names.txt czy item_proto.txt bo tego nie ogarniam.

Opublikowano

Serio?Jakieś oficjalne info?

Dobra, walić pandorę, jak bym to chciał na innym serwerze to co bym musiał zmienić?W jakim pliku?

Na forum pandory jest info. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...