Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wojtek ty kradzieju :D... moja klawiaturka :D. Zapomniałem tylko dodać, że na niej "r" z "t" jest pomylone ;D.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

wojtek ty kradzieju :D... moja klawiaturka :D. Zapomniałem tylko dodać, że na niej "r" z "t" jest pomylone ;D.

Co z tego że twoja? Ale inni też mogą chyba jej używać? Z klawiatura trochę będzie ciężko bo nawet jak wpiszesz dobrze to Ci może wyskoczyć że zły kod.Poszukaj w necie bądź na innym forum takiego czegoś gdzie robiłeś ten kod po koreańsku w programie, on ci generował kod a Ty ko tylko wpisywałeś.

Opublikowano

@up

omg nie wyczułeś tutaj nutki śmiechu? I jakim cudem :

bo nawet jak wpiszesz dobrze to Ci może wyskoczyć że zły kod
. Chyba jak wpiszesz dobrze to będzie wszystko ok. Chciałem jeszcze dodać, że ta klawiaturka pomaga około 99% graczy ksro ( oczywiście tych co jeszcze sami nie umieją przepisać ) a ten 1% co nie umie to są dzieci 13 letnie... a i btw. jak on ma niby ten kod z obrazka skopiować, żeby w ten generator wkleić ? Chyba jedyne wyjście to przepisać a jakby umiał przepisać to by to odrazu zrobił w silku ;)

Opublikowano

@up

omg nie wyczułeś tutaj nutki śmiechu? I jakim cudem : . Chyba jak wpiszesz dobrze to będzie wszystko ok. Chciałem jeszcze dodać, że ta klawiaturka pomaga około 99% graczy ksro ( oczywiście tych co jeszcze sami nie umieją przepisać ) a ten 1% co nie umie to są dzieci 13 letnie... a i btw. jak on ma niby ten kod z obrazka skopiować, żeby w ten generator wkleić ? Chyba jedyne wyjście to przepisać a jakby umiał przepisać to by to odrazu zrobił w silku ;)

O to chodzi że grałem na KSRO i korzystałem z tej klawiatury, i gdy wpisałem wszystko tak jak było widoczne na obrazku, dałem enter i się okazało że kod był zły.

Opublikowano

pewnie dlatego, że na tym zdjęciu jest "r" z "t" pomylone ale o tym już pisałem